Lars Møller Pedersen valgt som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet

spot_img

Det er en erfaren S-politiker med flere valgperioder bag sig i byrådet, som nu er blevet valgt som borgmesterkandidat i Struer Kommune.

Lars Møller Pedersen blev ved en generalforsamling i Socialdemokratiet lørdag valgt som ny borgmesterkandidat til kommunalvalget den 18. november 2025.

Lars Møller Pedersen er 34 år og til daglig formand og talerør for omkring 30.000 lønmodtagere i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) i Vestjylland. Lars har siddet 12 år i Struer Byråd, heraf 4 år som formand for Kultur- og Fritidsudvalget. Derudover har Lars været medlem af Regionsrådet i Region Midtjylland.

Lars er en erfaren drivkraft og en mangeårig dygtig politiker, som kender Struer Kommune ud og ind. Han er skarp og har med sine menneskelige kvaliteter evnerne til at samle på tværs af politiske forskelligheder. Jeg har derfor 100 procent tillid til, at Lars Møller Pedersen vil være den helt rigtige borgmester for Struer Kommune”, fortæller John Christoffersen, gruppeformand for Socialdemokratiet i Struer Kommune

Lars Møller Pedersen har flere politiske resultater med sig. Særligt som udvalgsformand for Kultur- og Fritidsudvalget har Lars sikret konkrete resultater til glæde for borgerne i Struer Kommune:

Lars har som udvalgsformand stået i spidsen for en lang række nye initiativer og tiltag i Struer Kommune. Det være sig f.eks. etablering af et nyt ungekulturhus – et samlingssted, hvor unge har fået mulighed for at mødes og udfolde deres interesser i et stærkt fællesskab med andre unge, styrkede faciliteter til foreningslivet og så har Lars haft et helt særligt fokus på at styrke især udsatte børn og unges muligheder for at være en aktiv del af kultur- og foreningslivet”, fortæller byrådsmedlem og mangeårig politisk kollega, Ann Møller Nielsen.

Socialdemokratiets borgmesterkandidat, Lars Møller Pedersen, er taknemmelig for opbakningen og tilliden og er nu klar til at trække i arbejdstøjet for at blive valgt som Struer Kommunes borgmester ved kommunalvalget i 2025:

Struer Kommune er alt det jeg er rundet af og altid har kæmpet for. Og jeg er derfor utrolig glad for, at jeg har fået mulighed for at repræsentere mit parti i lige præcis den kommune mit hjerte banker for. Struer Kommune rummer så ufatteligt meget potentiale – og jeg ser nu frem til at trække i arbejdstøjet og knokle for det vi tror på”, fortæller Lars Møller Pedersen, Borgmesterkandidat (S) for Socialdemokratiet i Struer Kommune.

Opdateret 19/3 efter modtagelse af Pressemeddelelse fra Socialdemokratiet.

spot_img
spot_img
spot_img