Lars Møller Pedersen indstilles som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet

Pressefoto udleveret af Lars Møller Pedersen.

Bestyrelsen for Socialdemokratiet i Struer Kommune besluttede tirsdag aften at indstille Lars Møller Pedersen som ny borgmesterkandidat til kommunalvalget den 18. november 2025.

Lars Møller Pedersen er 34 år og til daglig formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) i Vestjylland. Lars har siddet 12 år i Struer Byråd, heraf 4 år som formand for Kultur- og Fritidsudvalget. Derudover har Lars været medlem af Regionsrådet i Region Midtjylland og været en del af ledelsen i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, hvor han har siddet i organisationens nationale forretningsudvalg.

– Lars kommer med solid politisk erfaring fra flere niveauer i det politiske landskab. Lars’s evner til at lytte og til at samle bredt på tværs af forskelligheder er det, der særligt gør Lars til en stærk borgmesterkandidat, siger Mette Karlsen, næstformand for Socialdemokratiet i Struer Kommune

Også den lokale afdeling af DSU peger på Lars Møller Pedersen som ny borgmesterkandidat for Socialdemokratiet:

– I DSU er vi overbevist om, at Lars vil blive en virkelig god borgmester for Struer Kommune. Struer mangler en stemme, der både har stærk lokal forankring og samtidigt har netværk langt ind på de socialdemokratiske regeringskontorer på Christiansborg. Det har Lars og han vil derfor være en stor styrke for både Struer og resten af det nordvestjyske område, fortæller Lasse Bjørn Møller, formand for DSU Holstebro-Struer-Lemvig

Det endelige valg af borgmesterkandidat foretages på den socialdemokratiske partiforenings generalforsamling d. 16. marts.

/Pressemeddelelse fra Socialdemokratiet