Lånebil får en helt ny betydning

Dina Thorslund skal for anden gang i sine forberedelser til sin VM kamp den 25. juni i Struer Energi Park en tur til Italien. Og hun bliver standsmæssigt kørende.

“Hun kommer afsted i en Mazda C30 diesel, spritny,” fortæller Lars Brogaard fra Struers Friske Bilhus, der låner Dina bilen til Italien. Og kan den så trække hele vejen? “Det kan jeg love dig for, den kan.”

Struer Frisk Bilhus har været sponsor for Dina Thorslund lige fra starten.
“Hun har kørt i biler herfra, og det er også derfor, vi låner hende den her,” siger Lars Brogaard.

“Vi må stå sammen her i Struer for at få noget til at ske, så derfor bakker vi også op om Dina med at låne hende biler.”

På vej til Italien

“Vi skal til Assisi igen,” fortæller Dina Thorslund. “Jeg har været der før under mine forberedelser, men det er et megafedt sted at træne.”

Forberedelserne i Assisi er helt i top, bl.a. kan hun sparre med landsholdsboksere fra mange lande fra hele verden, f.eks. Chile og Indien.

“Forholdene kan ikke være bedre. Det er også derfor, vi tager derned igen.”

Det er anden gang, Dina Thorslund sætter kursen mod Assisi. Første gang fløj hun.
“Men det viste sig, at én af passagererne var smittet med corona, så jeg måtte i selvisolation, da jeg kom hjem,” fortæller hun. “Og den risiko, kan vi ikke løbe nu så tæt på kampen.”

Dina Thorslund og hendes træner Thomas Madsen tager afsted sydpå søndag aften og skal være i træningslejr frem til søndag.

Og vægten

Dina Thorslunds vægt er jo pludselig blevet et emne. VM kampen den 25. skal bokses i bantamvægt. Dina Thorslund har hidtil bokset i super-bantamvægt. Det betyder, at hun skal af med nogle kilo.
“Jeg er ikke helt der, hvor jeg skulle på nuværende tidspunkt,” mener hun. “Men jeg er nu så tæt på kampen, at jeg kan føle det og give 10% mere til træningen, lige give mig selv lidt mere. Og stoppe mig fra at putte noget i munden.”

Så Dina Thorslund føler sig fortrøstningsfuld.