Lån en gratis kajak og vær med til at samle skrald

spot_img

GreenKayak stiller gratis deres kajakker til rådighed for alle, som vil hjælpe med at samle det skrald ind som de møder på sejturen. Nu er de kommet til Struer hvor de har indledt et samarbejde med Struer Aqua Park.

Vi har modtaget denne pressemeddelelse fra dem:

Vi fra GreenKayak er meget glade for at fortælle, at vi i denne sæson kommer til Struer og opererer. Og vi vil rigtig gerne sprede ordet om det, og have hjælp til dette! GreenKayak er en NGO der har en mission: Mindre plastik og affald i havet. Det forsøger vi at opnå, ved at stille vores kajakker til rådighed gratis for alle, så længe de samler alt det skrald de møder på deres vej.

Foruden at være i Struer denne sommer, så har vi 51 kajakker fordelt på 35 byer i 6 lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Japan. Og vi er meget glade for, at Struer nu også er en del af vores GreenKayak netværk!

Vi har teamet op med Struer Aqua Park, hvor vores GreenKayak kommer til at være.

Så hos dem kan der nu sejles i en af vores GreenKayaks og samles det skrald man møder på vejen hele sommeren. Konceptet er simpelt, nemt, godt for miljøet og helt gratis:

Du booker en kajak på vores app: GreenKayak 📲
Så møder du op ved Struer Aqua Parken og får grejet 🚣‍♂️
Hopper i kajakken og paddler afsted 🌊
Samler alt det skrald du møder på din vej 💪
Når du er retur, så skal affaldet afvejes med vægten og skrives ind i appen 🪝
Til slut skal du dele din oplevelse og inspirere andre til at gøre det samme på de sociale medier. Det gør du ved at dele med hashtagget #GreenKayak og tagge GreenKayak 🥳
Vi håber, at i vil tage godt imod vores nye GreenKayak i Struer og hjælpe med at sprede budskabet om den grønneste kayak i byen! I kan følge vores mission på Instagram @GreenKayak, hvor vi har gang i en masse sjove ting i løbet af sommeren.

I kan også læse mere om hos her: www.greenkayak.org

spot_img
spot_img
spot_img