fredag, januar 27, 2023

KOPPEL/SONNE/BINZER – musikalsk topmøde i Folkets Hus

spot_img

Når fem af Danmarks mest velrenommerede musikere går på scenen sammen er der dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags. Imellem sig har de spillet med hvad der kan kravle og gå af berømtheder fra såvel den internationale jazz-, rock- og popscene som den danske. Benjamin Koppel, Laust Sonne, Jacob Binzer, Kristoffer Sonne og Anders Koppel har årelange venskaber og samarbejde på kryds og tværs bag sig – og under Winter Jazz 2018 stod de fem stjerner på scenen sammen for første gang.

Den 27. januar 2023 har vi samlet dette dreamteam igen i Folkets Hus til glæde for alle, der elsker god musik – om man er til singer-songwriter-folk, popmusik, er inkarnerede jazzer eller overbevist rock-fan, vil disse fem supermusikere vil blæse liv i håret og kasketten af de fleste.

Repertoiret tager afsæt i de fem musikeres musikalske bagage og kompositoriske klenodier – og der er lagt op til grovswingende, medrivende og melodisk instrumentalmusik, der øjeblikkeligt vil rejse et folkeligt krav om både koncertgentagelse og indspilninger i fremtiden.

BENJAMIN KOPPEL – saxofon (har spillet med bla. jazzstjerner som Phil Woods, Paul Bley, Joe Lovano, Brian Blade og i danske sammenhænge som Moonjam, Alberte Winding, Pede B, mv.)

KRISTOFFER SONNE – trommer( har spillet med Elton John, Paul McCartney, Backstreet Boys, James Morrison, Dolly Parton, Willie Nelson og Cat Stevens for at nævne en håndfuld )

JACOB BINZER – guitar (spiller med D*A*D* samt med topnavne som fx Chris Cornell)

LAUST SONNE – trommer (spiller med D*A*D*, været ankermand i bands som Dear og Bugpowder, og arbejdet med bla. Kira Skov, Eve, Tim Christensen, mv.)

ANDERS KOPPEL – hammond orgel (har spillet med bla. Savage Rose, Bazaar samt jazzstjerner som Kenny Werner og Miroslav Vitous)

spot_img
spot_img
spot_img