Juletradition, julesang og juletræsfest på Gimsinghoved

spot_img

Lørdag den 11. november kl. 11.00 slår Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter atter dørene op til juleudstilling i den gamle proprietærgård. Struer Jernbaneorkester sørger for skøn julemusik i forbindelse med åbningen.

Rigtig mange dygtige og kreative kunsthåndværkere fra nær og fjern fylder de hyggelige og flot julepyntet stuer på Gimsinghoved med smukke og unikke genstande, som passer til enhver pengepung.
Oplev Struers hyggeligste juletradition og blev inspireret til både julegavekøb og værtsgaver.

I Gimsinghoveds hyggelige café kan du nyde kaffe, te eller gløgg samt lækkert hjemmebag og æbleskiver. Og måske skal der købes en æske af Gimsinghoveds berømte brunkager med hjem.

Børnenes fest
Julen er også børnenes fest, og derfor har juleudstillingen også gode aktiviteter til børn. Igennem hele udstilling kan børn og barnlige sjæle finde bogstaver rundt i udstillingen. Løs rebussen og svar på spørgsmålet. Din præmie for deltagelse findes i svaret.

Lørdag den 25. november afholdes der for andet år juletræsfest for børn. Byens børn inviteres til dans og sang om juletræet samt et møde med julemanden. Der vil være slikposer til alle børn.

Smag på julen
Søndag den 3. december kommer der ekstra fokus på julelækkerierne. På Gimsinghoveds 1. sal laves et lille marked, hvor du smage og købe lækkerier til julen. Smag på vin, snaps, chokolade, kaffe og mange andre lækre specialvarer, som er gode til julen.

Julefællessang
Lørdag den 9. december er det muligt 2 gange i løbet af eftermiddagen kl. 13.00 og kl. 14.30 at være med til julefællessang, når Gimsinghoved inviterer til hyggelig fællessang på 1. sal. Kom og vær med til at synge nogle af de skønne julesange.

Glæd dig til Struers hyggeligste juletradition; Juleudstilling på Gimsinghoved.
Udstilling er åben fra lørdag den 11. november til og med søndag den 17. december.
Åbningstider er tirsdag – søndag fra kl. 11.00 – 16.00. Mandag lukket.

spot_img
spot_img
spot_img