Jazz Festival i Struer


Åbningskoncerten er overstået men der er stadig rig mulighed for at være med til Jazz Festival i Struer, når de næste koncerter løber af stablen i oktober og november.


Trommeslager Anders Mogensen har i samarbejde og i forbindelse med Klassiske Dage i Holstebro startet en mindre jazzfestival. Struer Jazzklub har gennem årene haft glæde at have besøg af Anders Mogensen i forskellige konstellationer.

– Derfor har Anders Mogensen inddraget Struer Jazzklub i sin nye Jazz festival, fortæller Steen Christensen, formand for Struer Jazzklub.

– Struer Jazzklub var så heldige at blive valgt til åbningskoncerten søndag den 26 september klokken 14 på Struer Musikskole. Åbningskoncerten var med den unge mundharmonika virtuos Mathias Heises Nordic Quartet – en helt igennem forrygende koncert, som blev overværet af ca 60 personer i musikskolen sal, fortsætter Steen Christensen.

Struer Jazzklub blev startet i 2014. I de første år blev koncerterne for det meste afholdt i “Værkstedet” hos Helledie, men har de seneste år er det sket i samarbejde med Struer Musikskole, i musikskolens sal.

– Vores mål at få et bredere udsnit af både nye “upcomming” samt garvede jazzmusikere til Struer, lyder ordene fra Steen Christensen.

Der er koncerter igen d. 30 oktober og d. 27 november. Se programmet på Struer Jazzklubs hjemmeside: www.struerjazzklub.dk