Jacob Dinesen overrasker med besøg på Høloftet på udgivelsesdag

spot_img

Spillestedet Høloftet blev noget overrasket, da de fik at vide, at de var blevet fundet værdig til et særligt arrangement. Udnævnelsen kom fra én af spillestedets musikalske venner – Jacob Dinesen. 8. marts udgiver den sønderjyske komet et nyt album. I den forbindelse indtager Jacob Dinesen en stribe mindre og nærværende rum i hele Danmark, inviterer publikum indenfor til en snak om albummet og tilbyder en unik oplevelse i selskab med ham og hans musik. Og på udgivelsesdagen vil Dinesen være at finde på Thyholm.

Titlen på Jacob Dinesens nye album er på den ene side fortællingen om en 28-årig rock-komet, der mod alle odds blev et af de største fænomener på den danske musikscene i nyere tid. 45.000 solgte albums, 36 millioner streams og endeløse udsolgte turnéer senere, er ’One Step at a Time’ på den anden side også historien om et ungt menneske med et fornyet livssyn, om en musiker, der er klar til at ryste folks opfattelse af, hvem han er, og hvad han står for, gennem nye melodier og ord fra en sangskriver, der kun lige er kommet i gang!

Der gemmer sig mange historier, inspirationer og overvejelser bag sangene på det nye album. I en ambition om at folde historierne bedst muligt ud for fans og musikinteresserede inviterer Jacob Dinesen indenfor til en række nærværende og modererede release events – hvor albummet afspilles, vendes og drejes i ord og de nye sange afprøves af Jacob selv, helt nærværende på guitar.

Det er en stor begivenhed, at Jacob Dinesen udgiver album og derfor tager han denne fejring rundt i hele landet. Syv fejringer på Jylland, Fyn og Sjælland skal sende det nye album godt afsted. Og udover København, Herning, Århus, Ålborg, Tønder og Svendborg er det altså Høloftet på Thyholm, der må få besøg

Med disse album events får Jacob Dinesen en mulighed for at se sit publikum i øjnene og indgå i en meget direkte dialog om det, det hele drejer sig om, nemlig musikken i en anden type nærvær, som er helt ulig de store scener, Jacob normalt indtager.

Billetprisen inkluderer et eksemplar af ”One Step at a Time” på enten CD eller VINYL, som man får til arrangementet.

Ønsker man at møde musikeren og pladeudgiveren, kan pladser købes på Høloftet.dk

06.03.24 Musikhuset Aarhus, Århus
07.03.24 MCH Herning Kongrescenter, Herning
08.03.24 Høloftet, Thyholm
09.03.24 Event Aalborg, Aalborg
13.03.24 Borgerforeningen Svendborg Teater, Svendborg
14.03.24 Hagge’s Musik Pub, Tønder
16.03.24 La Oficina, København

spot_img
spot_img
spot_img