Hutlihut -Struer Energi Park er klar til VM i fodbold.

Når VM i fodbold sparkes i gang med Danmark – Tunesien, er der ingen grund til at se den hjemme fra sofaen. Kampene kan opleves på storskærm indendørs I Struer Energi Park.

Alle fodboldglade gæster får fri entre til Struer Energi Park for at se kampene, der vises på storskærm i hal 1.

Arrangementet er gratis, men man skal hente sine print selv billetter på www.struerenergiparkevents.dk

Grib Dannebrog, tag din kæreste, ven, nabo eller børn i hånden og kom til VM-fodbold i Struer Energi Park. Her er der garanti for intense øjeblikke, når Danmarks kampe vises på storskærm.

Når det danske landshold løber på banen til sin første kamp under VM 2022, kan du få den direkte oplevelse sammen venner og familie – og masser af andre.

Danmarks kampe vises nemlig på storskærm i Struer Energi Park.

“Det er først og fremmest en fin anledning til at se noget godt fodbold og til at fejre vores landshold sammen. I anden række er det en mulighed for at sætte fokus på, at idrætten og kulturen er noget, som vi har sammen, og som er med til at definere vores fællesskab”, siger Centerchef Peder Pedersen.

Danmarks første kamp mod Tunesien finder sted lørdag den 22. november med kampstart kl. 14.00. Programmet ligger endnu ikke helt fast, men der sættes gang i opvarmningen allerede 1 time før kampstart til alle kampe, hvor også grillen vil være tændt og der kan købes kolde fadøl m.m.