Hårdt arbejde venter på Dina

Struer Nyheder Dina Thorslund vs Zulina Munoz
Dina sætter sit VM bælte på spil mod mexicaneren Munoz den 13. november

Den 13. november står Dina Thorslund overfor den rutinerede mexicaner Zulina Munoz i ringen i Kolding. Munoz bliver Dina Thorslunds værste modstander indtil videre.

Dina Thorslund sætter sit WBO VM bælte i bantamvægt på spil når hun møder den mexicanske legende.
Zulina Munoz, 34 år med tilnavnet La Loba (ulven), har en imponerende karriere bag sig, 58 kampe med 53 vundne, heraf 30 på KO. Hun har kun tabt tre kampe, men var dog i gulvet i det ene nederlag.

Ikke meget større

“Det bliver ikke meget større,” siger Dina Thorslunds træner, Thomas Madsen. “Og det bliver kun Dinas WBO bælte der er i spil. Det skyldes, at hun “kun” er nummer fem på The Rings liste, hvor Zulina Munoz er nummer et.”

“Det bliver en hård opgave,” mener Thomas Madsen. “Det er dog ikke Munoz’s slagstyrker, jeg frygter. Dina er også en hård pige. Nu får hun mulighed for at bevise det.”

Zalina Munoz

Zulina Munoz har flere titelkampe bag sig, Fra 2012 til 2017 havde hun WBC kvindelig superflyvevægtstitel.

Zulina Munoz er dog ikke vandt til at være på udebane i Europa eller andre steder. Hun har tilsyneladende bokset alle sine kampe i Mexico.

Dina på udebane

Vi er vandt til at se Dina i Struer. Denne gang skal vi til Kolding.
“Vi har Jakob Bank, en talentfuld Kolding bokser, i TK Promotions stald, så vi har valgt at bokse i Kolding, hvor han er meget populær,” fortæller Thomas Madsen.

Thomas Madsen håber på, at der kommer mange af Dinas mange fans i Struer og omegn til Kolding og bakker hende op i det, der bliver en svær kamp.

Han lover også, at der kommer TV på, men kan endnu ikke fortælle, hvilken kanal, det bliver. Men Struer Nyheder er selvfølgelig på plads ved ringside.

Undertegnede må lige rose sig selv. I den sidste artikel om Dinas kommende kamp, gættede vi på Zulina Munoz. Det viste sig at holde stand.

Dina Thorslund får brug for al sin hårdhed og tekniske kunne den 13. november.