Grundlovsfest med fællessang, taler og gymnastikopvisning

spot_img

Det bliver både festligt og folkeligt, når Socialdemokratiet i Struer inviterer til Grundlovsfest på Gimsinghoved d. 5. juni kl. 13-16.

Fem talere går på podiet, når Socialdemokratiet i Struer byder velkommen til grundlovsfest med fællessang, taler og gymnastikopvisning i den smukke have ved Gimsinghoved i Struer.

Traditionen tro er formand for Socialdemokratiet i Struer Kommune, Lars Møller Pedersen på listen. Han suppleres af det socialdemokratiske folketingsmedlem, Mogens Jensen og formand for Struer Erhvervsforening, Jeanette Lund Houe. Også formand for den lokale DSU-afdeling (Danmarks Socialdemokratiske Ungdom), Lasse Møller og formand for Efterskoleforeningen Torben Vind Ramussen er med over rækken af talere til grundlovsmødet.

Musik og Fællessang leveres af Sebastian Hahn og Sofia Rokkjær – og DUI-Leg og Virke sørger for, at det også bliver en festdag for de mindste med sjove aktiviteter for børnene.

Dagen afsluttes med gymnastikopvisning ved elevholdet på Hardsyssel Efterskole

Der vil dagen igennem være mulighed for at købe kaffe/the, kage samt øl, vand og pølser m/brød.

Grundlovsdag er en socialdemokratisk festdag. Vi fejrer demokratiet og de mange stærke fællesskaber, der har skabt det Danmark, vi kender i dag. Bondebevægelsen, Arbejderbevægelsen, talrige foreninger og politiske partier har fundet hinanden på trods af strid og uenigheder og skabt resultater – i et stærkt fællesskab”, fortæller Lars Møller Pedersen, formand for Socialdemokratiet i Struer Kommune.

/pressemeddelelse

spot_img
spot_img
spot_img