Gratis sommermusik i juli: Summerdays Koncerterne er igen klar på Struer Havn

spot_img

Hver fredag i juli kan du nyde skøn livemusik på Struer Havn. De populære Summerdays Koncerter vender nemlig stærkt tilbage, og i år er spillefladen endda udvidet med 2 ekstra koncerter.

Sommeren er her endelig, og det betyder, at den festlige SUMMERDAYS 2024 snart løber af stablen. Her kan du se frem til festlige dage spækket med sjove aktiviteter for både store og små rundt i Struer. Det inkluderer bl.a. de populære Summerdays Koncerter, der vender ekstra stærkt tilbage i år.

Koncerterne fortsætter ind i august

Hver fredag i juli kan du se frem til at nyde dejlig livemusik på Struer Havn. Det er helt gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Du er også velkommen til at medbringe dine egne klap-/festivalstole.

Som noget helt nyt udvider Summerdays Koncerterne i år deres spilleflade til også at inkludere de to første fredage i august. Den første koncert foregår altså fredag d. 5. juli, mens den afsluttende koncert, der lukker musikkavalkaden nydeligt af, er fredag d. 9. august.

Du kan nemt holde dig opdateret om tidspunkterne for de forskellige arrangementer på Lydens Bys hjemmeside lige her. Her kan du også se de offentliggjorte bands, der spiller til hver koncert.

Lokale bands og ungetalenter indtager scenen

Folkets Hus og Kælderen, ungehuset, fortsætter det gode samarbejde omkring Summerdays Koncerterne. Derfor kan du, ligesom sidste år, se frem til at nyde 2 forskellige liveoptrædener til hvert arrangement.

Her har de to kulturhuse sørget for at sammensætte et varieret musikprogram, så der er noget for enhver genresmag. Det inkluderer både ungetalenter samt mere garvede bands, der alle får god mulighed for at udfolde sig på de skrå brædder på Struer Havn. Summerdays Koncerterne er hermed en sjov måde at støtte det lokale musikmiljø på.

Til efteråret kan Folkets Hus og Kælderen igen se frem til at samarbejde, når de skal afvikle to store koncerter, som de fik indsamlet penge til gennem Kulturvækst-puljen i 2023. Her er det de unge frivillige, der står for at planlægge, afholde og ikke mindst udvælge kunstnerne til de to arrangementer.

spot_img
spot_img
spot_img