Go´daw Struer

spot_img

Jysk er netop nu ved at indrette den nye butik som åbner dørene op d. 22 marts.

Det er en større kabale der er ved at gå op i øjeblikket. Der arbejdes hårdt på at få gjort den nye butik klar til åbningen, samtidig er den gamle butik stadig åben, den skal tømmes og der er travlt med at sælge ud med rabat. Fra på mandag kan alle komme ind i den gamle forretning og afhente ting fra interiøret.

Den nye butik bliver væsentlig større end den gamle var. Selve butiksarealet i den gamle butik var på 700 kvm, mens der i den nye bliver hele 1200 kvm at boltre sig på. Det betyder også at den nye butik vil have hele Jysk sortimentet til salg, mens den gamle butik kun kunne have cirka 65% af de tilgængelige varer. Med andre ord, så får Struerboerne væsentlig flere varer at vælge i mellem når den nye butik åbner sine døre.

– Den nye butik bliver langt mere moderne. For eksempel har vi i den gamle butik gulvtæpper, mens der er trægulv her i den nye, det bliver meget nemmere at holde, og så får vi et meget større lager, hvor vi før havde 200 kvm lager vil vi fremover have 600 kvm, fortæller Tiane Petersen, Storemanager i Jysk Struer. Hun overtog Jysk butikken i Struer i november 2023, inden da var hun Trainee i en Jysk butik i Aalborg.

Åbningsdagen

D. 22 marts starter åbningen kl. 8:00 hvor der vil være kaffe og kage til de fremmødte og underholdning for børnene.

– Vi deler nøgler ud kl. 8:45, når butikken kort efter slår dørene op kan man prøve om den nøgle som man har fået kan åbne to låse, bag låsene gemmer der sig to gavekort på 10.000 kr og 5000 kr, som der kan købes varer for i butikken, fortæller Tiane Petersen.

Jysk og Sport24 Outlet deler bygningen og de to butikker åbner samtidig. Så der bliver mulighed for at kigge indenfor begge steder.

Herunder kan ses et lille galleri med billeder fra fredag eftermiddag, hvor der arbejdes på at få gjort butikken klar.

spot_img
spot_img
spot_img