Glædesmur ved Struer Friskole sendte løberne afsted med god energi

spot_img
Run to the Beat-løbere kommer forbi Struer Friskole.
Run to the Beat-løbere på vej forbi glædesmuren ved Struer Friskole. Foto: Henrik Skyt Drivsholm.

Der var fest og højt humør på Drøwten 8, da Lydens By i samarbejde med Bang og Olufsen for syvende gang afholdte det populære motionsløb, Run to the Beat.

Struer Friskole havde nemlig igen i år lavet glædesmur foran friskolen, for at heppe på alle dem, der kom løbende, gående og cyklende op ad den stejle vej.

Her ses fra højre Eva Rønnow, Laura Barrith, Anni Klit, Christina Duncan og Christian Klit. Foto: Henrik Skyt Drivsholm.

Både friskolens elever og en del forældre havde lagt meget tid og mange kræfter i forberedelserne til denne glædesmur. Så da startskuddet lød på Hjermvej, var store og små medhjælpere klar til at dele flag, trommer og hjemmelavede skilte ud til de mange fremmødte, der tilsammen skulle udgøre muren.

God stil og godt fællesskab

I strålende solskin og til lyden af glædesmuren, der næsten var en håndboldkamp værdig, kunne løberne til årets Run to the Beat-arrangement få lidt god energi med på vejen op ad den stejle bakke, der lurede lige rundt om rutens første hjørne.

“Det er god stil at støtte op om byens arrangementer, og så styrker de her ting også det gode fællesskab, vi har på skolen”, siger Sara Baden, der er forælder til to børn på Struer Friskole.

Struer Friskole sender god energi til løberne til Run to the Beat
Struer Friskole sender god energi til løberne til Run to the Beat. Foto: Henrik Skyt Drivsholm.

spot_img
spot_img
spot_img