“Foreningen Uddannelsesinitiativet i Struer” vil opbygge nyt studiemiljø

spot_img

“Foreningen Uddannelsesinitiativet i Struer” er den nye katalysator for udvikling af lyd og tekniske uddannelser i Struer.

På Sound Hub Denmark blev der torsdag den 29. juni skabt et officielt samarbejde mellem en række lokale virksomheder og Struer Kommune, “der løfter arbejdet med at tiltrække arbejdskraft og videregående uddannelser til Struer Kommune til et helt nyt niveau,” siger kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller.

Sammen med B&O, Harman-Samsung, Phillips-Medisize, Sound Hub Denmark, Struer Erhvervsforening, Struer Statsgymnasium, Syddansk Musikkonservatorium og Struer Kommune skabes grundlaget for Struers nye “Foreningen Uddannelsesinitiativet i Struer.”

Ved stiftelsen af foreningen kom der flere til, og nu har i alt 14 virksomheder sagt ja til at støtte op om den fremtidige opbygning af et nyt studiemiljø med tilhørende studieboliger i Struer, samt til videreudvikling af nye korte og videregående uddannelser i kommunen.

De 3 tiltag, skal være med til at understøtte erhvervslivet med praktikpladser, sikring af kvalificeret arbejdskraft og den fortsatte udvikling af virksomheder, som akademiske medarbejdere kan bidrage med.

Der er plads til flere.

Med et strategisk lavt kontingent kan alle, der har interesse og lyst, være med til at bakke op om initiativet. Jo flere vi er, jo stærkere stå vi når der skal forhandles med Christiansborg og når midler skal søges, siger Borgmester Mads Jakobsen.

Læs mere på Uddannelsesinitiativet.struer.dk

spot_img
spot_img
spot_img