Folmer og Victoria dansede sig til medaljer

spot_img

Folmer og Victoria er begge 12 år. De er et nyt par inden for dansk standard og latin dans, de har begge danset siden de var helt små og har i mange år konkurreret imod hinanden. Victoria er fra Svindinge på Fyn og Folmer bor i Struer. De træner sammen flere gange om ugen i Århus.

Idag har de været partnere i præcis 12 uger og i weekenden blev de nummer to i national rækken i standard i Dans Danmark og nummer tre latin og kombineret.

Folmer og Victoria drømmer om en dag at blive verdensmestre i 10 Dance lige som deres trænere Earle Williamson og Veronika Myshko.

Til næste år er målet at deltage i Europa mesterskaberne i Junior 1 kategorien og den mest prestige fulde turnering Blackpool Dance festival. Deres trænere mener ikke det er umuligt, men det kræver en masse hårdt arbejde, både Folmer og Victoria er stærkt opsatte på dette, og arbejder alt hvad de kan. Deres forældre bakker ligeledes op omkring dette.
De trænet begge over 10 timer ugentligt og elsker det “man bliver glad af at danse” siger de begge, og man tænker slet ikke over at det er motion.

Flere gange om året deltager Folmer og Victoria i workshops med nogle af verdens bedste trænere sidst med Monica Baldasseroni fra Italien, og der er planer om en trænings lejer på hendes danseskole i Italien engang til efteråret. “Vi håber på at blive iblandt verdens bedste dansere, ved at følge vores træneres planer for os” “og derfor suger vi viden og teknik til os, blandt dem som nu er verdens bedste”

Dans i verdensklasse kræver blod sved og tåre og det er både Folmer og Victoria klar til at ofre, for det giver så meget glæde når det lykkedes og vi opnår de resultater vi drømmer om.

spot_img
spot_img
spot_img