Fodboldfest i Hjerm på lørdag

Lørdag aften møder Danmark Finland i Parken. Det handler om EM. I Hjerm handler det om fodbold og sjov allerede fra kl. 11.

Det er Hjerm FIF Fodbold, der indbyder til Store Klubdag, hvor det primært selvfølgelig handler om fodbold. Arrangementet er for børn og unge sådan ca. mellem fire og seksten år. Men tag bare familien med, lyder opfordringen fra Hjerm FIF Fodbold.

Fodbolddagen er for alle i Hjerm og omegn.

“Vi har allieret os med DBU, og lyttet til deres idéer. Vi har f.eks. en “skuddug”, som vi sætter foran et mål. Så skal der konkurreres om, hvem der er bedst til at ramme hullerne i dugen,” fortæller Birthe Lystlund, én af ildsjælene bag Fodbolddagen.

“Vi har også tilføjet noget sjov fra Hop & Rul, så der også kan leges,” siger Birthe Lystlund. “Vi har også en quiz, vi får besøg af Lupus (FCM’s maskot) og de første 100 børn får en DBU gave som optakt til aftenens EM-kamp.”

“Vi får travlt. Vi begynder at stille op allerede fredag. Og lørdag kl. 10 kommer Hop & Rul og stiller op. Så er vi klar,” fortæller Birthe.

Kun for medlemmer

Når Fodbolddagen er ovre kl. ca. 14.30 trækker klubmedlemmerne sig tilbage, ind i hallen, hvor der varmes op til kampen mod Finland.

“Det er vores sæsonafslutning, vi markerer på den måde,” fortæller Birthe Lystlund. “Vi får noget godt at spise og varmer op til EM kampen mod Finland, som vi viser på storskærm.”

Birthe pointerer, at det er et lukket arrangement, kun for klubbens medlemmer. Hvis man ellers vil til storskærmsfodbold, så må man gå i Struer Energi Park, siger hun.