Fodbold EM 2020 på storskærm i Struer Energi Park

Det er med stor glæde og stolthed, at Struer Energi Park allerede nu melder ud, at man inviterer alle til kæmpe indendørs fodbold EM feat d. 13 Juni 2020.


”Struer Energi Park viser Danmarks første EM kamp imod Finland d. 13 Juni 2020 på storskærm, og hvis det bliver en succes, så vil alle Danmarks gruppekampe måske blive vist,” fortæller Centerchef Peder Pedersen.

Der er gratis adgang for alle, og det er for alle foreningerne i Struer Energi Park, brugere og kommende brugere af Struer Energi Park.
Energicentret er klar til fest, og festen starter kl.15 og slutter engang efter kampen. Der vil være pyntet op med røde og hvide farver.
”Jeg håber på at vi kan samle alle foreningerne og kommende brugere i Struer Energi Park til Danmarks første kamp, hvor vi skal have skabt et brag af en EM fest, med masser af røde og hvide farver og højt humør. Vi vil vise kampen i vores store opvisningshal, hal 1. Der vil være barer stillet op rundt omkring og vi vil grille og sælge stadion platter, som der er pølser m/brød. Sæt kryds i kalenderen allerede nu,” siger Peder Pedersen.