søndag, maj 28, 2023

Fest igennem til ikoniske 80’er hits: Kendt danseorkester gæster Midtpunktet til efteråret

spot_img

Er du også vil med de kendte og ikoniske 80’er hits, så skal du snart ud at lufte træbenet. Til september gæster det 30 år gamle band ’Hit med 80’erne’ nemlig Midtpunktet på Thyholm – Glæd dig til alle de store hits fra dengang, fest og fællessang.

Lørdag d. 24. september er der lagt op til en dansefest af de helt store. Midtpunktet holder nemlig et brag af en 80’er fest, hvor det populære danseorkester ’Hit med 80’erne’ kommer til Thyholm og spiller de klassiske og ørehængende dansehits fra danskrockens guldalder – alt sammen som en del af deres 30 års jubilæumsshow.

I Midtpunktet synes vi ikke, at vi skal snydes for denne festlige koncert. Det bliver aldrig ensformigt, når Hit med 80’erne tager det pastelfarvede årti under kærlig behandling – så du kan roligt regne med at tilbringe en aften i selskab med for eksempel Tøsedrengene, Dodo & Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, Danseorkestret – fortsæt selv listen”, fortæller leder i Kulturcenter Midtpunktet, Lars Møller Pedersen

30 års jubilæumsshow

30 år er lang tid – for 30 år siden blev Danmark Europamestre i fodbold, Bill Clinton blev valgt som præsident, og Krummerne 2 havde premiere i biograferne.

Det var også ved den tid, at bandet ’Hit med 80’erne’ første gang gik på scenen, der dengang hed Det 17’nde Trin i Esbjerg.

På sætlisten stod den danske poprock fra de netop overståede 80’ere , og det var absolut bare en sjov idé, de dengang seks bandmedlemmer ved den lejlighed forfulgte.

Idéen har nu holdt sig flyvende i 30 år, og i 2022 er Hit med 80’erne derfor på jubilæumsturné rundt i hele Danmark.

Til efteråret kan du opleve dem på Thyholm, når de gæster Midtpunktet lørdag den 24. september.

spot_img
spot_img
spot_img