Fejring af det Lokale Erhvervsliv: Nytårskur for Erhvervsdrivende i Struer Kommune

spot_img

I en hyldest til det lokale erhvervsliv afholder Stuer Kommune i samarbejde med Struer Erhvervsforening nytårskur for erhvervsdrivende den 31. januar 2024 i Folkets Hus. Arrangementet lover en aften fyldt med inspirerende og spændende indslag, anerkendelse af alle de lokale virksomheder og uddeling af prestigefyldte priser.

Dørene åbner kl. 17:30 og alle virksomheder i Stuer Kommune er inviteret og har en gratis billet til arrangementet. Meld din virksomhed til her: https://struererhvervsforening.nemtilmeld.dk/37/

Anerkendelse og fejring af Lokale Virksomheder

Nytårskur er en aften, hvor kommunen anerkender og takker alle erhvervsdrivende i Struer Kommune for deres indsats den sidst års tid og for deres bidrag til vores kommune og den fælles succes. “Nytårskuren for erhvervslivet er både en anerkendelse af dygtige erhvervsfolk og en festlig fejring af vores lokale virksomheder. Det betyder meget for Struer Kommune, at vi har et engageret og driftigt erhvervsliv. Vores lokale virksomheder sikrer gode arbejdspladser, og et levende erhvervsliv er en vigtig forudsætning for, at vi kan blive ved med at udvikle vores kommune,” har Borgmesteren Marianne Bredal sagt under forberedelserne til festlighederne.

Denne anerkendelse og fejring vil nå sin højde, når Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Lyd Pris kåres blandt de (måske) nervøse og spændt nominerede virksomheder.

Jeanette Lund Houe, formand for Struer Erhvervsforening har sat ord på denne helt specielt og festlig del af aftenen: “Der har været mange dygtige virksomheder at vælge imellem, og det er et stærkt felt af virksomheder, vi har nomineret. Det er ikke en let opgave at vælge en vinder, men som man siger, så har man næsten vundet ved at være nomineret. Vi er glade for at hylde vores virksomheder, hvor folk arbejder hårdt, sætter sig selv i spil og er med til at skabe udvikling og arbejdspladser i vores kommune.”

Dagsorden for Aftenen: Fest, Fejring og Netværk

Nytårskuren begynder kl. 17.30 med indtjekning, efterfulgt af en velkomst ved Jeanette Lund Houe og en nytårstale fra borgmester Marianne Bredal. Deltagerne kan se frem til at forkæle smagsløgene med lækker tapas, bobler og vin, mens den musikalske stemning leveres af Sebastian Hahn.

Aftenens højdepunkt inkluderer uddelingen af Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Lydpris 2024, hvor spændingen når sit højdepunkt. Endelig afrundes aftenen med et spændende oplæg om “Place branding” ved Rasmus Johnsen fra Cold Hawaii.

Tilmeld dig Nytårskuren for Erhvervsdrivende

Alle erhvervsdrivende opfordres til at deltage i årets nytårskur og være en del af denne festlige begivenhed, der hylder Struers erhvervsliv. Tilmelding kan ske online, og arrangørerne ser frem til at byde velkommen til en aften af anerkendelse, netværk og fejring.

Tilmelding

https://struererhvervsforening.nemtilmeld.dk/37/

spot_img
spot_img
spot_img