søndag, maj 28, 2023

Enorm international interesse for SoundTech Accelerator Program

spot_img

47 internationale lydstartups fra 22 forskellige lande har ansøgt om deltagelse i SoundTech Accelerator Programmet, der udbydes af Sound Hub Denmark – et internationalt kraftcenter for lydinnovation. Interessen for optagelse har mildest talt været overvældende.

Ansøgerne kommer fra 22 forskellige lande, primært Europa, men også USA, Canada, Peru, Indien, Hong Kong og Japan. Interessen har været overvældende, da flere end 400 startups har anmodet om informationsmateriale om programmet i løbet af den to-en-halv måneds ansøgningsperiode.

Mangfoldigheden af ​​lydløsninger og anvendelsesområder har også imponeret:

  • Fra revolutionerende højttaler driver til akustisk analyse af åndedrætsfunktionen,
  • Fra akustisk detektion af droner til e-markedsplads, som forbinder musikere med lydstudier mv. og
  • Fra et elektronisk musikinstrument til en AI- og lydbaseret læringsplatform.

SoundTech Accelerator-programmet er den eneste af sin art dedikeret til lydteknologi og -innovation. Det 5-måneder lange program afvikles af soundtech fagfolk fra Sound Hub’ens internationale netværk. Programmet hjælper lyd-startups til at reducere risiko, spare tid og forberede sig på at skalere.

På de fysiske camps i Struer er der faglige workshops med metoder og værktøjer til forretningsudvikling og 1:1 sparring tilpasset de individuelle udfordringer. Herudover får deltagerne adgang til verdensklasse faciliteter og et stort netværk af lydspecialister. Programmet har en unik balance mellem produkt og forretning – en kombination, der ikke ses i generiske acceleratorprogrammer.

Interessen har overvældet CEO i Sound Hub Denmark, Peter Petersen, som forklarer:

Vi ved, at vi har et unikt program, men er overvældede af den store interesse for at deltage,
af den geografiske spredning og af de mange forskellige innovative anvendelser af lyd,
til gavn for samfundet og vores livskvalitet.’

Syv startups er netop kommet igennem nåleøjet, udvalgt blandt de mange kvalificerede internationale ansøgere. De kommer til Struer første gang den 1. maj til deres første tre dages camp i innovationsmiljøet.

spot_img
spot_img
spot_img