En dejlig fornemmelse…

Dina Thorslund er stadig verdensmester i superbantamvægt i WBO regi. Hun mødte i aften en “ilter” serber, Nina Radovanovic i Struer Energi Park. Og det blev en hård omgang. Men til sidst var det Dina der fortsat stod med bæltet.

(Foto: Jørgen Sørensen)
“Kampen gik jo som den skulle. Jeg vandt den,” sagde Dina med et smil på pressemødet efter kampen. “Men jeg kunne godt mærke, at det var lang tid siden. Men jeg synes jeg fandt mig selv igen i 4 – 5 runde. Og derfra trak jeg bare fra.”

“Det er en dejlig forløsning efter mange op- og nedture i de her forberedelser. Jeg startede allerede i efteråret sidste år, men så har der været aflysninger og udskydelser, så det er dejligt igen at stå med hænderne i vejret.”

Træner Thomas Madsen var også tilfreds med resultatet:
“Vi vidste, at det ville blive hårdt de første 3 – 4 omgange, hvor Radovanovic ville have sin hurtighed på sin side. Hun er langt bedre end hun er blevet gjort,” mente han og pegede på, at hun har bokset mange titelkampe i sin amatørkarriere.

“Jeg var ikke helt tilfreds med Dina i de første omgange, og det fik så også at vide. Men så finder hun sit gamle jeg efter fjerde omgang og så går det,” siger han. “Jeg er glad på Dinas vegne.”

I disse corona-tider var det kun tilladt at lukke 500 tilskuere ind. Til det sagde Dina:
“Man kunne godt mærke, at der ikke var helt så mange, men jeg synes stadig, at stemningen var fantastisk. Dem, der var der, bakkede fuldt op. Måske synes de, at de skulle gøre det for en ekstra mand, men jeg synes, det var fedt derinde. Det var fedt, at vi alle kunne have en god aften.”

Træner Thomas var ikke så tilfreds med, at Dina ikke slog sin modstander ud, men som Dina sagde: “Det er jo mig, der står derinde og kan mærke, hvor meget luft, jeg har. Og da jeg ved, jeg har vundet er der jo ingen grund til at presse for hårdt på i 9. og 10. omgang.”

Dina Thorslunds næste opgave kan nemt være udenlands. Det snakkes om en kamp i England til december, og det generer ikke verdensmesteren:
“Udebanen gør da nok en forskel, men boksning handler også om oplevelser og jeg skal det med, jeg kan. Også af oplevelser.”