Efterlysning: Humlum-byskiltet er væk

spot_img

Nogen har ”lånt” Humlums byskilt. Struer Nyheder udlover dusør for oplysninger

Var det mon en tartlet-fan, som bare elsker Humlum? Var det en turist, som gerne ville have en souvenir med hjem? Eller var det en bil, der kørte så hurtigt gennem byen, at slipstrømmen tog skiltet?

Vi ved det ikke, men faktum er, at et af Humlums byskilte er forsvundet.

Palle Lykke Ravn, der både er Humlum-borger og socialdemokratisk medlem af byrådet i Struer Kommune håber, at skiltet kommer tilbage snart.

– Jeg vælger at tro, at der er tale om ”drengestreger”, men det er nu alligevel en alvorlig sag. Byskiltet fortæller bilisterne, at de kører ind i en zone, hvor man skal køre langsommere og være særligt opmærksom på trafikken, for eksempel fodgængere og cyklister, som kan krydse vejen. Derfor er det vigtigt for sikkerheden i Humlum, at der er skiltet korrekt, forklarer Palle Lykke Ravn.

Måske frit lejde?

Han håber, at den, der har ”lånt” Humlum-byskiltet, vil levere det tilbage snarest muligt.

– Det ser ikke godt ud, at vi mangler byskiltet, og det vil også koste tid og penge, hvis vi skal skaffe et nyt. Jeg har derfor kontaktet forvaltningen ved Struer Kommune for at undersøge muligheden for, at vi kan tilbyde frit lejde, så vi hurtigt kan få det gamle skilt tilbage igen, siger Palle Lykke Ravn.

Som sagt ved ingen, hvem der har taget Humlums byskilt. Men hvis der skulle være tale om ”drengestreger”, så vil det være en god anledning til at tage en snak med børnene.

– Man kunne godt tage snak med børnene og høre, om de måske har set eller hørt noget. Det vil jeg selv gøre med mine børn. Det kan jo være en god anledning til at få en god samtale om, hvad der er rigtigt og forkert, og hvordan det kan gå ud over andre, hvis nogen laver sådan noget, lyder opfordringen fra byrådsmedlemmet.

Giv os et tip

Frit lejde eller ej, så gælder Retsplejelovens §172, som fritager journalister, redaktører og redaktionelle medarbejdere for vidnepligt, hvis det drejer sig om kildebeskyttelse. Med andre ord: Hvis du ved, hvor Humlum-byskiltet er og ikke selv tør sige det til kommunen eller politiet, så giv et tip til redaktionen, og så lover vi, at vi hjælper med at få byskiltet tilbage på plads- og vi sladrer ikke. Ama’r halshug!

Struer Nyheder betaler normalt ikke sine kilder, men vi bakker gerne op om en god sag, så vi udlover en dusør for at tilvejebringe oplysninger, der kan opklare mysteriet om det forsvundne byskilt. Dusøren er naturligvis en pakke HUMLUM tarteletter.

Her kan du se, hvordan det forsvundne skilt ser ud:

spot_img
spot_img
spot_img