Dina Thorslund vs serbiske Nina Radovanovic

Serbiske Nina Radovanovic kommer til Danmark i sit livs form, når hun skal forsøge at fravriste Dina Thorslund WBO World Super Bantamweight-titlen på lørdag i Struer Energi Park.

Det er tredje gang, at Thorslund skal forsvare WBO VM-titlen, som hun vandt enstemmigt på point over Jessica Arreguin Munoz i 2018. Denne gang står hun over for en tidligere verdensmester i skikkelse af Nina Radovanovic.

“Jeg føler mig i den bedste form nogensinde. Jeg har haft god tid til at træne op til denne kamp, og jeg har aldrig været bedre forberedt i hele min karriere!”

Dina Thorslund har tidligere givet udtryk for, at hun går efter at stoppe Radovanovic før tid.

“Det er helt okay at komme med forudsigelser, men det er ikke noget, jeg beskæftiger mig med. Jeg kommer og gør mit job på den bedst mulige måde. Jeg har forberedt mig hele mit liv på den her chance. Det er en kæmpe mulighed for mig, og jeg vil gøre alt for at udnytte den,” siger Nina Radovanovic.

Dina ser frem til kampen.

Dina Thorslund har ikke bokset en kamp siden juni sidste år, hvor hun forsvarede sit VM bælte mod australieren April Adams.
“Om jeg er lidt rusten, ved jeg nok ikke rigtig før jeg står deroppe,” siger Dina Thorslund. “Jeg har i hvert gjort alt for at banke rusten af.” Den lokale verdensmester peger på, at hun har været igennem en masse god sparring.”

På grund af coronaen er det kun tilladt med 500 tilskuere. Det svarer til ca. en tredjedel af det antal, der var ved de tidligere kampe i Struer Energi Park.

“Men jeg ved, at de 500, der kommer, er entusiastiske. Så vi skal nok skal få fyldt hallen ud.”

Programmet

Dina Thorslund (14-0, 6 KOs) møder Nina Radovanovic (14-3, 3 KOs) i et forsvar af WBO VM-titlen i superbantamvægt på lørdag i Struer Energi Park.

På undercardet finder man den kroatiske sværvægtsstjerne Filip Hrgović (10-0, 8 KOs) og de danske talenter Oliver Zaren (2-0, 2 KOs) i sin Sauerland-debut, Oliver Møllenberg (5-0-1, 3 KOs), Jacob Bank (pro-debut) og Payman Akbari (1-0, 1 KO).

Alle billetter er udsolgte.

Kampene vises på Viaplay og TV3 Sport, men Struer Nyheder vil følge stævnet live