fredag, september 17, 2021

Dina Thorslund udfordrer Shannon Courtenay til unification kamp

Dina Thorslund slår igen fast, at hendes næste mål, efter at været blevet WBO verdensmester i bantamvægt, er at sikre sig flere bælter. Hendes foretrukne kamp er en unification mod WBA verdensmesteren Shannon Courtenay.

Dina Thorslund (16-0, 6 KOs) blev som boksefans i Struer nok har registreret, mester I to vægtklasser, da hun besejrede Jasseth Noriega i  Struer Energi Park, med et bælte i bantamvægt ved siden af sin superbantamvægt titel.

Dina Thorslund sætter i en pressemeddelelse ord på, hvilken modstander hun går efter nu:
”Mit ønske er en unification (en kamp mellem to boksere, der er verdensmestre i forskellige forbund-red.) mod Shannon Courtenay. Men jeg tror ikke hun vil have kampen. Jeg er også villig til at rykke op i vægt og møde Hyun Mi Choi om hendes titel.”

Dina Thorslund udfordrer britiske Shannon Courtenay til en kamp om titler. (PHOTO CREDIT SKY SPORTS)

Shannon Courtenay (7-1-0) er WBA’s verdensmester i superbantamvægt, mens Hyun Mi Choi (17-0-1) er regerende WBA verdensmester i fjervægt og superfjervægt. Begge boksere er i stald hos Matchroom, et stort engelsk promotionselskab.

”Matchroom har en masse af de kvindelige verdensmestre og der er gode potentielle kampe der. Så hvis Shannon Courtenay ikke tør møde en bokser, der slår igen, så giv mig Choi. Jeg er klar til dem alle,” siger Dina Thorslund.