Det kommer til at betyde en hel del

Sådan siger Helle Johansen fra den Glade Pingvin i Søndergade, nu hvor der bliver løsnet på restriktionerne over for restauranter og barer.

“Allerede fra i morgen må vi udskænke og holde åbent helt til midnat,” siger hun. “Da vi sidste år måtte holde åbent til kl. 24, var det noget af det bedste vi har haft.”
“Det er næsten bedre end at holde åbent til kl. 2. Folk kommer ud lidt tidligere og har måske drukket mindre hjemmefra,” knytter hun til.

“Det er svært at spå om, hvor meget den længere åbningstid får indflydelse på omsætningen,” siger Helle Johansen. ” Det kommer bl.a. an på vejret, men selvfølgelig vil det betyde noget, at vi kan holde åbent to timer mere.”

Der er jo også fodbold på lørdag.
“Vi viser kampen på vores 42″ fjernsyn, så kampen skal ikke afholde folk fra at komme forbi.”

Struer Nyheder Helle Johansen Johnny Lorentsen Pingvinen Struer
Helle Johansen og Johnny Lorentsen glæder sig over længere åbningstider (Foto: Erik Christensen)

Indsamlingen

Den Glade Pingvin var under corona-lukningen ude og bede sine kunder og andre om økonomisk støtte for at kunne holde skindet på næsen. Og opbakningen kom:
“Vi er simpelthen så glade og ydmyge overfor den støtte vi fik,” fortæller Helle Johansen. “Vi gjorde det, fordi vi havde et behov for det. og hvis ikke vi havde fået opbakningen havde det nok set lidt træls ud.”

“Vi er meget glade for opbakningen. Det var meget overvældende med den støtte vi fik. Vi var meget glade.”