Design Frisøren åbner op i nye lokaler

Mia Høgh indehaver af Design Frisøren (foto: T.A.Wollenberg)


Design Frisøren slår dørene op til nye lokaler i Østergade 26 lørdag den 31.august. Alle er velkomne til at kigge forbi til åbningsreceptionen i tidsrummet fra kl.13-16.

Det er et omfattende arbejde at renovere og indrette lokalerne i Østergade 26 til en ny og smart version af Design Frisøren. Da jeg kommer forbi, fortæller Design Frisørens ejer, Mia Høgh, om, hvordan den pågående istandsættelse skal ende ud med en smuk og anderledes ramme for kunderne, når der skal slappes af, mens håret bliver ordnet. Selvom der stadig er grundlæggende arbejde, der skal gøres og finesser, der skal på plads, får jeg et billede af, at det bliver et flot og hyggeligt sted at komme.

De nye lokaler imødekommer den voksende salons behov for mere plads i spændende nyrenoverede lokaler. Det betyder ligeledes, at ’parykken’ nu ligger i forlængelse af salonen. Parykken kan både tilgås fra fordøren og fra egen indgang, så kunders behov for diskretion kan imødekommes.

Design Frisøren får plads til 8 kunder af gangen. Foruden traditionelle frisørstole, byder salonen også på en rigtig barberstol. Her kan de mandlige kunder få en professionel barbering eller studsning af skægget. Det kan være, at salonens elever får mulighed for at afprøve en rigtig gammeldags barbering med ragekniv. Når håret skal vaskes, er der mulighed for ren afslapning i de nyindkøbte massagestole.

Barberstolen er et ny tilbud til Design Frisørens mandlige kunder
(foto: T. A. Wollenberg).

Mia Høgh er 29 år og uddannet frisør i Skive i 2010. Herefter vendte familien tilbage til Struer. Sammen med sin kæreste Nicholas har Mia tre sønner i alderen 2, 6 og 9 år, så der er altid nok at se til. Det var netop også en bedre sammenhæng mellem arbejdsliv og familieliv med en kæreste, der arbejder på Nordsøen, der motiverede Mia til at blive selvstændig i 2014. Med det store ansvar som arbejdsgiver fulgte også en større fleksibilitet i forhold til arbejdstider, som kunne få familielivet til at fungere bedre. Og det er gået helt forrygende derudaf.

Udover at være indehaver af Design Frisøren, underviser Mia Høgh GF1 og GF2 elever, som gennem grundforløbene skal snuse til, om de har lyst til at forsætte med en frisøruddannelse. Mia nyder også den undervisende del af sit fag. En sidegevinst er, at hun får lejlighed til at spotte kommende elever til salonen.

Mia Høgh, indehaver af Design Frisøren
(foto: T. A. Wollenberg)

Salonen blev grundlagt i 1970 af Svend Lundsberg og har ligget de seneste mange år i Østergade 1, før det omkring tre andre steder i Struer. I 2014 købte Mia Høgh Design Frisøren. Forretningen har udviklet sig så meget igennem de seneste 5 år – både i forhold til kunder og overtagelsen af paryksalonen – at der opstod et behov for større lokaler.

Hvis du er blevet nysgerrig på at se, hvordan Mia Høgh har indrettet Design Frisørens nye lokaler, så kig forbi lørdag den 31.august.