Der har været stille om Dina Thorslund på det sidste. Nu er der måske nyt på vej.

Der arbejdes på at få Dina Thorslund i ringen igen i juni måned. Og går alt som der arbejdes på bliver det igen i Struer.

“Vi arbejder på at kunne skabe endnu en byfest. Sådan som det ser ud lige nu, har vi en arbejdsdato, der hedder den 12. juni,” siger Dinas træner Thomas Madsen. Men han gør med store bogstaver opmærksom på, at der ikke er noget på plads endnu.
“Der er et stykke vej endnu.”

Thomas Madsen siger om det, der er i støbeskeen:
“Dina vil gerne have en dobbelt-bælte kamp (hvor modstanderen også har et bælte, der kan kæmpes om-red)”, fortæller Thomas Madsen. “Der er i øjeblikket tale om to mulige modstandere, én i Dinas vægtklasse og èn i en anden klasse.”
Dina Thorslund bokser sædvanligvis i super-bantam vægt, men en anden vægtklasse kunne være bantam.

Igen i Struer

Verdensmesteren i super-bantamvægt Dina Thorslund har et godt, stort og trofast publikum i Struer, så der vil hun helst kunne give sine fans en god bokseoplevelse.
“Dina vil oven i købet bokse billigere, hvis kampen kan arrangeres i Struer,” er Thomas Madsens kommentar.

“Men det er ikke billigt, at gennemføre sådan en plan,” siger Dinas træner. “Pengene skal komme fra TV, entre og vores trofaste sponsorer.”
“Så vi håber, at Struer vil bakke op, sådan som byen plejer at gøre,” slutter Thomas Madsen.

Dina Thorslund er tilknyttet det store engelske manegement firma MTK; der arbejder med kampen, der skal afvikles af TK Promotion.