fredag, januar 27, 2023

Comedy aften i Struer Energi Park med bl.a. Mick Øgendahl

spot_img

“Comedy-aften” kaldes arrangementet, hvor komikerne Mick Øgendahl, Simon Væver og Lasse Madsen gæster Struer Energi Park til en aften med stand up comedy.

Showet starter den 14. marts kl. 20.00, og slutter ca. kl. 22.00 – 22.30. Simon Væver vandt DM i stand up i 2019, og Lasse Madsen er blandt andet kendt fra “Klipfiskerne” på TV2 og “Ultra Snydt” på DR Ultra. Mick Øgendahl vil afslutte showet.

Alle der holder af comedy, og sikkert også en del flere, kender Mick Øgendahl, der er en af de største på stand-up scenen.

Et barnligt sind i en efterhånden gammel krop, siger Mick Øgendahl om sig selv.
Han har været i ‘gamet’ i snart mange år. Alligevel føler han sig som en af de nye. Glæden og begejstringen ved at stå foran et publikum er stadig lige så stor, som da han første gang trådte op på de skrå brædder.
Men man kan ikke løbe fra et CV, som dokumenterer et langt kunstnerliv med live performance, indtil flere one man shows, teater, film og tv.

Et ønske bliver til virkelighed

– Lige siden jeg blev ansat som centerchef for et halvt år siden, har Morten og jeg gået med en lille drøm om at lave en comedy-aften. Så vi er helt oppe at flyve over det her, for Mick Øgendahl er en travl mand, og ikke nem at få fat på. Vi vil gøre alt for, at det bliver en stor succes, og at folk får en god aften – siger Peder Pedersen. 

– Det bliver så godt og jeg glæder mig helt vild. Mick Øgendahl rammer lige Peder og min aldersgruppe. Jeg håber virkelig at folk vil bakke op omkring dette – siger Serviceleder Morten Bach Andersen fra Struer Energi Park.

Billetterne er blevet sat til salg og kan købes på Struer Energi Parks webshop, www.struerenergiparkevents.dk, og der er mulighed for at tilkøbe en buffetmiddag før showet. Der er plads til 700 i den store hal. Morten Bach Andersen og Peder Pedersen håber, at der bliver udsolgt til denne aften.

spot_img
spot_img
spot_img