City Hotel Struer – Nyt hotel på vej i Bredgade.

spot_img

Nyt hotel med 28 værelser, morgenmadscafé og restaurant er på vej i Bredgade 3.

På dagsordenen til møde i Teknik-, Miljø,- og Klimaudvalget på onsdag, er der et punkt om etablering af et nyt hotel, som kræver en dispensation fra Byplanvedtægten. En dispensation til hotel inden for området samt nedlæggelse af passage fra Bredgade. Administrationen indstiller at dispensationen gives.

I sagen kan man læse visionen for det nye hotel:

Bygherre ønsker at opføre et hotel i de eksisterende bygninger i Bredgade ved Kildegården og om i Søndergade

Det er her hotellet skal være i følge planerne. Foto: Jan Johansen / Struer Nyheder.

Første del består af 28 hotelværelser som indrettes med både traditionelle, familie og handicapvenlige værelser i henhold til tegninger og nærværende beskrivelse. Der etableres også ny elevator/Lift for at forbedre tilgængeligheden.
Facader i sorte eller antracit farvede stålplader, med sorte vinduer i træ/aluminium

Efterspørgsel efter hotelværelser

Bygherre har undersøgt og konstateret at der mangler flere overnatningsmuligheder i Struer.
Der er flere virksomheder som efterspørger hotelværelser til deres besøgende som kommer langt vej fra, her kan bla. nævnes Sound Hub og B&O m.fl.
Der kan også være en risiko for at potentielle turister og hotelgæster vælger deres ferieophold i andre byer hvor der er bedre overnatningsmuligheder.

Bygherre har rigtig god erfaring med konceptet som Hotel City tilbyder fra andre byer.
Med opførsel af Hotel City på det valgte område, vil hotellet være medvirkende til at give et løft til hele området omkring Bredgade og Kildegården, hvor udviklingen har peget i den forkerte retning over de senere år.

Hotellet vil sikre at de delvis tomme lokaler bliver udnyttet og vedligeholdt også i fremtiden.
Vi har også tænkt på fremtidige udvidelsesmuligheder med flere værelser hvis behovet opstår, og hvis de nuværende lejemål i ejendommen ophører.

Fleksibel ankomst

Konceptet med Hotel City virker i andre byer som ligner Struer. Det er fleksibelt ved at man kan booke sit værelse på nettet og indlogere sig ved hjælp af en udleverede kode.
Dvs. at man kan ankomme på alle tidspunkter i døgnet, og alligevel altid vil have direkte adgang til sit værelse.
I tilknytning til hotellet skal der også indrettes en morgenmadscafe med tilhørende køkken, og restaurant til gæsterne på hotellet.

Bygningen på Bredgade 3, til venstre planen for City Hotel Struer, foto: Vilsbøll & Poulsen. Til højre som bygningen ser ud nu, foto: Jan Johansen / Struer Nyheder.
spot_img
spot_img
spot_img