mandag, august 15, 2022

Brandvarm koncert med Mathilde Falch i Midtpunktet

Kom helt tæt på Mathilde Falch og hendes nærværende, personlige og melankolske rocksange til denne akustiske koncert i Midtpunktet torsdag den 22. september kl. 20.00

Den ´Toppen af Poppen´-aktuelle sanger og sangskriver Mathilde Falch, der i 2021 udgav sit femte studiealbum, ´Solen Brænder´, melder klar til turné rundt i hele landet.

Oprindelige idealer og drømme kæmper for overlevelse på dette album, som Mathilde selv beskriver som en afsked med ungdommen og en velkomst til voksenlivets faste rammer og rumsterende flyvske fantasier.

Coronaen har tvunget mange af os til at genopfinde os selv, revurdere gamle mønstre og finde nye måder at arbejde på. Således også Mathilde Falch, som pga. forsamlingsrestriktionerne i højere grad måtte skabe albummet “Solen Brænder” i tosomhed med guitaristen og produceren Christian Ki (D/troit, Peppermint B) fremfor i samarbejde med det fulde band, som hun plejer.

Mathilde Falch er indbegrebet af eminent sangskrivning, dejlig dejlig stemme og et stort hjerte – vi glæder os til at opleve Mathilde Falch i Midtpunktet den 22. september”, fortæller Lars Møller Pedersen, leder i Kulturcenter Midtpunktet.

Med elektroniske elementer, programmerede beats og tråde til både soul og hiphop adskiller produktionen sig tydeligt fra hendes tidligere udgivelser. “Begrænsningerne gav mig ny inspiration, det gav det mig lyst til at synge på en lidt anden måde, end jeg har gjort før og til at flytte grænser i mig selv”, siger Mathilde om indspilningsprocessen.

Den nyfundne musikalske selvtillid afspejles i de rå og upolerede vokaler, som danner forgrunden på det 10 numre lange album,