Blomster efter lukketid

Struer Nyheder Retro Flower Struer
Berith Harritz Jensen og hendes ansatte Marianne er spændte på, hvordan deres selvbetjeningsbutik bliver modtaget. (Foto: PressefotoDanmark/Lasse Quintus)

Vi kender alle historier om mænd, der har glemt bryllupsdagen og kommer hjem med en halvvissen buket fra benzintanken. Det behøver han ikke mere. Retro Flower åbner en selvbetjeningsbutik.

En selvbetjeningsbutik, der har åbent alle ugens 7 dage fra 6 morgen til 22 aften, giver Retro Flower flere muligheder, bl.a. for at planlægge og organiseret arbejdet. Og samtidig giver det kunderne flere fordele.

Berith Harritz Jensen, butikkens indehaver, fortæller, at det egnetlig var hendes ansatte, Marianne, der kom med idéen.

“Det har været lidt af et dødt område her i vores del af Bredgadecentret,” siger Berith Harritz Jensen. “Så Marrianne foreslog, at vi skulle en selvbetjeningsbutik, en idé hun havde fra en veninde i Sønderborg.”
“Ja, sagde jeg og vi gik i gang for en måned siden,” siger Berith med entutiasme i stemmen.

Retro Flower har siden sin åbning i januar fået flere og flere kunder, så vi har nok at lave, som Berith udtrykker det.

Hvordan gør man så?

Man skal gå om på bagsiden af cenret, hvor indgangen er, en oplysning, der også kommer til at stå på butikens indgangsdør ud mod parkeringspladsen.
På døren indtil selvbetjeningsbutikke står der, hvordan man gør: Man skriver en sms med en kode. Så hører man et klik og døren er åben. Koden står på døren.

Berith og Marianne med skiltet, der kommer til at stå foran døren til selvbetjeningsbutikken (Foto: PressefotoDanmark/Lasse Quintus)

“Når man så har fundet det, man gerne vil have, betaler man med MobilePay, som er det eneste mulighed for at betale,” fortæller Berith Harritz Jensen.

Butikken er i øvrigt videoovervåget, en overvågning, der er knyttet direkte til en vagtcentral.

Når man så er kommer ind kan der vælges mellem sammenplantninger, blomster i krukker, evighedsbuketter, gavekurve og faste færdige buketter.

Det er også muligt at hente sine bestillinger, hvis man ikke kan nå det i butikkens åbningstid. Berith Harritz Jensen understreger samtidig, at der ikke vil være alkohol i selvbetjeningsbutikken.

Åbning i morgen

I anledning af åbningen, der er i morgen den 14. oktober, sker der ekstra i Retro Flower:
“Vi har smagsprøver på vores iskaffe og på vores gode chokolade. Og vi kører desuden med gode tilbud i morgen, så det bliver spændende og se, hvordan idéen bliver taget imod,” siger Retro Flowers indehaver, Berith Harritz Jensen.