“Blæst” i Folkets Hus

spot_img

Den 8. marts 2024 kommer det fremadstormende band ”Blæst” til Folkets Hus Struer.

Struer er et af bare 6 byer udenfor København, der får fornøjelsen af Blæst i forbindelse med denne tour.
1. september 2023 offentliggjorde bandet deres tour ”blæst eller blæst” med 7 koncerter i Københavns området. Denne tour blev udsolgt på en uge og blev touren udvidet med 6 steder udenfor København.

VI er megastolte over, at Folkets Hus bliver et af bare 6 steder der får Blæst i denne omgang. Vi er sikker på, der venter vores gæster i en kæmpe oplevelse.
I øjeblikket har flere danske bands og solist stor succes og kan sælge store venues. Se bare Minds of 99 koncerter i parken.
Blæst kunne meget vel blive det næste helt store band i Danmark”
Kristian Hedegaard, spillestedsleder Folkets Hus.

Blæst har på mange måder taget Danmark med storm med hits som ’Lad Mig Gå’, ’Sover Du Nu’, P3’s Uundgåelige ’Ego’, kæmpehittet ’Juice’, som også modtog P3 Guld Lytterhittet, ’All In’ feat. Lamin og senest ’Videre’ som hele efteråret har været en af de mest spillede sange på dansk radio.

Ep’en ’Stiv Kuling’ udkom sidste år, og var længe et af de mest streamede værker i Danmark, ligesom det blev fremhævet på flere mediers lister over årets album.

Sommeren 2023 spillede Blæst på mange af landets største scener og festivaler. De fik æren af at åbne den ikoniske hovedscene, Orange Scene, hvor publikum kunne bade sig i sommersol, feste og synge med på deres store danske popsange, der er kendetegnet ved deres stramme, funky rytmer og Fernanda Rosas karismatiske vokal på de opløftende melodier. 

Koncerten blev den bedst besøgte åbning af Orange Scene nogensinde med mere end 70.000 publikummer.

Bandet har været et af de mest efterspurgte livenavne de seneste år, og de leverer altid en fest uanset om de står på Roskilde eller på små klubber ude i landet. Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift. Blæst er indbegrebet af ørehængende melodier med en lyrik, der omfavner det nære og de små hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man blot ser efter. Der gemmer sig historier om farverige partycrashers på Roskilde festival, tungsind og festromancer, og de simple, ungdommelige tekster bliver leveret af Fernanda Rosa, der med sin karismatiske vokal og stærke melodier, leder tankerne tilbage på 80’ernes og 90’ernes danske popikoner.

Glæd dig til Blæsts store danske popsange, funky rytmer og Fernanda Rosas karismatiske vokal på de opløftende melodier, når bandet giver koncert i Folkets Hus den 8. marts 2024.

spot_img
spot_img
spot_img