Billedkunstner Helle Kjærulf udstiller i Hjerm Kunstgalleri

Billedkunstneren Helle Kjærulf

Billedkunstner, journalist og forfatter

I Hjerm Kunstgalleri, 2 km. syd for Struer, udstiller billedkunstner Helle Kjærulf i øjeblikket sine abstrakte malerier. Hun har i en årrække gået på Århus Kunstakademi. Udover at være billedkunstner er hun også journalist og forfatter.

Respekt for naturen

Helle har dyb respekt for naturen og er enormt fascineret af naturens former,  det organiske, det foranderlige. At naturen afspejler sig i Helle Kjærulfs billeder, er man slet ikke i tvivl om, når man ser på hendes billedunivers. Selvom Helle ikke maler naturalistisk, opstår der alligevel ofte landskaber.

Helle Kjærulf inspireres af det liv, hun lever, tænker og føler. Og håbet for hende er, at vi som beskuer kan mærke en tilstand, en harmoni, en følelse og en balance komme til udtryk i hendes billeder.

”Jeg er rigtig stolt af, at kunne byde Helle Kjærulf velkommen hos os” siger Karen Trelborg, der for et års tid siden faldt for Helle Kjærulfs abstrakte malerier på en kunstmesse.

”Måske, fordi jeg i Helles malerier oplever den respekt for naturen, som er så vigtig i dag, og at vi er i balance med naturen”.

Et højaktuelt emne må man sige.

Energien fortsætter ud over billedrammen

Kig ind i galleriet og oplev de koloristiske og ekspressive malerier af Helle Kjærulf. Man vil opdage, hvordan energien nærmest fortsætter ud over billedrammen. Der er åbent hver dag undtagen mandag og samtidig med udstillingen af Helle Kjærulf, vil man kunne nyde kunstværker af f.eks. Annette Torrild, Ove Ødegaard, Henrik Busk Andersen, Rigmor Yde, Jens Chr. Vestergaard, Claus Brøndum Sørensen.

”Vores dør er altid åben, vi har kaffe på kanden, og vi er klar til at give interesserede en super kunstoplevelse”, siger Karen Trelborg, Hjerm Kunstgalleri.