Autogården Struer flytter i nye lokaler

Jens Søgaard indehaver af Autogården Struer. Foto: Lasse Quintus, Short News Vestjylland

Om kort tid kan man ikke længere finde Jens Søgaard, Autogården Struer på adressen Holstebrovej 27. Her har det ellers eksisteret i snart 18 år. Med Jens Søgaard i spidsen, har han før sommerferien købt lokalerne fra det gamle “Bjerrum biler”.

Tekst: Jan Olesen. Foto: Lasse Quintus, Short News Vestjylland

Der er mange grunde til at der skulle skiftes adresse. Mere plads på værkstedet, bedre tilkørselsforhold og parkering er bare et udpluk af dem.

” Vi har virkelig brug for mere plads, vi har haft vanvittigt travlt igennem længere tid. Efter mere end 28 år som selvstændig i Struer, har min kundekreds efterhånden vokset sig så stor, at jeg ser dette som en oplagt mulighed for at kunne give både kunder og ansatte de bedste forhold.

Derudover har jeg mange kunder, der har det svært med at, komme ind og ud af den stærkt trafikerede Holstebrovej, hvilket nu bliver væsentligt bedre”.

Og siden Jens startede med salg, service og reparationer af el-scootere, er det med pladsen blevet en endnu større udfordring:

“scooter afdelingen fylder næsten en 1/4 del af værkstedet, og på Bødkervej har jeg netop plads nok til både biler og scootere. Min salgsafdeling af El-scootere beholder jeg på Holstebrovej indtil videre, men reperationsdelen flytter jeg på Bødkervej. Vi henter og bringer i forvejen de fleste scootere, når de skal serviceres, lappes eller repareres, så det bliver ikke til gene for mine kunder, at jeg flytter op i industrikvarteret”

“Hvis planen holder, flytter vi i de nye lokaler pr. første oktober, men det vil der komme nærmere om senere. Jeg ser allerede frem til at vise de nye lokaler frem, for både eksisterende samt nye kunder”

Der bliver masser af plads på Bødkervej. Foto: Lasse Quintus, Short News Vestjylland.
Den nuværende hal på Holstebrovej er godt fyldt op med kunder, og krævede mere plads. Foto: Lasse Quintus, Short News Vestjylland.

I samarbejde med Short News Vestjylland