Alsidig påskeudstilling på Hjerm Kunstgalleri

Hjerm Kustgalleri


Hjerm Kunstgalleri slår lørdag den 13. april dørene op til et brag af en påskeudstilling.

Påsken står for døren. Rundt omkring på de danske kunstgallerier er det blevet en tradition, at netop denne højtid markeres med attraktive påskeudstillinger, hvor mange kunstinteresserede danskere kigger indenfor.

Det gælder også på det lokale galleri, Hjerm Kunstgalleri. I år kan galleriet markere påskeudstillingen med 3 gæsteudstillere udover de fast repræsenterede kunstnere.

Hjerm Kunstgalleri

Nye værker – og gæsteudstillere

Karen Trelborg er ikke i tvivl om, at den kommende påskeudstilling i galleriet vil samle rigtig mange besøgende fra nær og fjern.

”Vores ”faste” kunstnere har alle leveret nye spændende malerier til påskeudstillingen. Spændende, farverige værker, som jeg ikke er i tvivl om vil falde i vores gæsters smag. Vi ved jo af erfaring, at kunstnere som Annette Torrild, Henrik Busk Andersen, Casper Eliasen, Jens Chr. Vestergaard, og Rigmor Yde er meget populære. Deres, og vores øvrige kunstneres værker, bliver denne gang også suppleret af 3 gæste udstillere, glaskunstner Agnethe Maagaard, om hvem man kan slå fast, at det er gennemført kunsthåndværk udført på en nytænkende og kreativ måde. Flemming Holm, fantastisk dygtig skulptør, som igennem en årrække har arbejdet med modellering, granit og bronze og Tanja Eijgendaal, som først på året udstillede sine malerier på Art Palm Beach, Florida, fortæller Karen Trelborg

Hjerm Kunstgalleri

Rammerne næsten fordoblet

”Vi er rigtig glade for vores nye fløj, som blev indviet i 2018, en fordobling af de rammer, vi hidtil har haft. Den nye fløj giver os mulighed for at præsentere endnu mere kunst fra ”vores egne” og nye kunstnere og lave forskellige former for særudstillinger. Det betyder, at vi også får mulighed for at nå ud til en endnu bredere skare af kunstinteresserede mennesker”.

Det fortæller indehaveren af Hjerm Kunstgalleri, Karen Trelborg. Hun overtog det vestjyske galleri i 2015 efter Hans Jørgen og Karen Møller. De seneste par år har hun markedsført galleriet med en lang række tiltag og spændende og attraktive udstillinger.  

Påskeudstillingen ”skydes” i gang i Hjerm Kunstgalleri lørdag den 13. april kl. 11.