søndag, maj 28, 2023

Årets musikprogram til Run To the Beat er nu klar

spot_img

SAVEUS skal sammen med Queen Machine og Vilma sørge for at holde gang i de trætte løbeben

Det vil ganske enkelt være umuligt at holde de trætte løbeben og stemmebåndene i ro til AfterParty, når først Vilma, SAVEUS og Queen Machine indtager scenen til årets store løbefest Run To The Beat i Struer, siger eventchef Kim Høfler.

Første navn på scenen er Vilma, der indtager scenen med sin dansksprogede og nærværende popmusik. Vilma der har rødder i Vestjyske udgiver sit debutalbum ’Kærlighedserklæringer’ d. 21. april 2023. Et spændende nyt navn på den danske stjernehimmel.

Næste band er SAVEUS, der gennem de seneste år har imponeret gang på og gang og fejet benene væk under publikum med deres intense liveoptrædener på blandt andet Roskilde Festivalen og Northside Festivalen. Siden den tidligere første X factor vinder Martin Hedegaard meldte sin tilbagekomst til den musikalske verden under P3 Guld i 2015, har han sat barren højt med SAVEUS. Publikum er blevet udfordret med episke musikalske værker og intense liveoptrædener, der kræver både opmærksomhed og indlevelse, og han er i løbet af kort tid blevet et stort livenavn herhjemme. Hits som ’Levitate Me’, ’Ready To Die’, ’Everchanging’, ”Rainman” og ’Himalaya’ har løftet Saveus op i den musikalske superliga. Alle vores publikummer kan glæde sig til at opleve superenergiske SAVEUS, der er uden tvivl, får gang i såvel vores løberes trætte ben som stemmebånd fortsætter Kim Høfler.

I mere end et årti har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige hits. Nu har vi fornøjelsen af, at lade Queen Machines storladne show afslutte dette års Run To The Beat. Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits såsom; We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now og Somebody To Love blot for at nævne nogle af alle de hits, der vil rulle ud over scenekanten. Koncerten med Queen Machine vil derfor blive et musikalsk festfyrværkeri af kendte hits kombineret med imponerende lysshow og spektakulære kostumeskift. Vi er sikre på at vi med årets musikprogram vil levere et helt forrygende Afterparty, der vil begejstre vores mange deltagere slutter Eventchefen.

Saveus
spot_img
spot_img
spot_img