Ny butik vil bygge café og tilbyde kvalitetskaffe i Struer

spot_img

OK Plus opfører ny butik ved OK-tankstationen på Bredgade 70. Butikken vil åbne til sommer, hvor de tilbyder kvalitetskaffe og food to go. OK Plus vil samtidig bygge et nyt caféområde, så kunderne kan spise i hyggelige omgivelser

Frisksmurte sandwiches, burgere og kaffe fra Espresso House. Det er nogle af de ting, OK Plus satser på, når de til sommer åbner dørene for en ny butik på Bredgade 70 i Struer.

”Vi ser et stigende behov hos vores kunder for at kunne købe kvalitetskaffe og lækkert mad. De kan de få hos os enten til at tage med, eller også er de velkomne til at spise i vores kommende café,” fortæller Erik Danielsen, der er distriktschef hos OK Plus.

Butikken bliver opført i den tomme bygning, der står ved siden af OK-tankstationen og vaskehallen på adressen. Håndværkere er nu ved at fjerne alle gamle installationer i bygningen, og derefter begynder de at bygge en helt ny moderne conveniencebutik, hvor der ud over mad og kaffe også vil være mulighed for at købe lige det, du står og mangler.

Samtidig bliver der etableret pakkecentral, så du fremover kan hente dine pakker i butikken.

Søger personale

OK Plus har allerede fundet en forpagter til butikken, og nu begynder processen med at finde personale, og de forventer at ansætte seks eller syv medarbejdere, der skal være en del af holdet i butikken. Både voksne medarbejdere til fuldtid og ungarbejdere både over og under 18 år til studiejobs.

”Vi begynder nu at søge medarbejdere, der skal være med til at sikre et højt serviceniveau, så kunderne får en god oplevelse ved at besøge vores butik. Så vi håber at høre fra nogle engagerede kandidater i lokalområdet,” forklarer Erik Danielsen.

Distriktschefen forventer, at butikken vil være klar til at åbne i begyndelsen af juni. I forbindelse med opførelsen af den nye butik, vil OK-tankstationen på pladsen også blive renoveret.

Pressemeddelelse/OK Plus

spot_img
spot_img
spot_img