Home Erhverv PR-firma fra Jegindø udvider forretning med video og Frankrig

PR-firma fra Jegindø udvider forretning med video og Frankrig

0
PR-firma fra Jegindø udvider forretning med video og Frankrig

Filosofien er simpel: Med stærke fortællinger i ord og levende billeder vil KASTOFT kommunikation ApS som noget nyt tilbyde produktion af videoer til små og mellemstore virksomheder.

Samtidig vil PR-firmaet også assistere SMV’er, der har brug for hjælp til at komme ind på det
franske marked – og for den sags skyld franske virksomheder, som vil sælge til danske kunder.

”Vores egn er med afstand den mest eksporterende i Danmark. En undersøgelse fra Dansk Industri (DI) viser, at Frankrig har det største uudnyttede potentiale for danske eksportvirksomheder. I reglen er det sprog og forretningskultur, som er stopklods. Med Marias franske baggrund og vores arbejdsperioder i Sydfrankrig er Frankrig en oplagt ny mulighed for os,” siger Henrik Kastoft, som stiftede PR-firmaet i 2017.

Tidligere havde virksomheden kontor på Filmstationen på den gamle Flyvestation Værløse i
Nordsjælland. Coronakrisen blev anledningen til at flytte forretningen til Nordvestjylland, hvor
KASTOFT kommunikation ApS i dag har til huse på Jegindø i Limfjorden.

”Med min baggrund i film- og TV-branchen både herhjemme og i Frankrig er det naturligt, at vi nu kaster os ud i produktion af videoer til små og mellemstore virksomheder. Jeg har arbejdet både foran og bag kameraet med skuespil, kortfilm, manuskript, klipning og redigering. Vores mål er at levere videoer, som har en æstetik og kvalitet højere end det gængse på markedet,” fortæller Maria Guggenheim, som ved siden af sit arbejde i PR-firmaet også underviser i filmskuespil.

Fakta om:

• Maria Guggenheim (43) er dansk-fransk. Uddannet skuespiller, antropolog og projektleder. Allerede tre måneder inde i sin skuespilleruddannelse i Paris, fik Maria sin første hovedrolle. Maria har bl.a. arbejdet for: Paraiso Production, Le Fresnoy, Dansk Skuespillerforbund, Les Beaux-Arts de Paris, Nationalmuseet, Mediaset, Gaumont Television, Arte, France 2, Zentropa og Den Danske Filmskole. Med sin baggrund i film- og TV-branchen arbejder Maria primært med produktion og klipning af videoer, men hun udvikler også hjemmesider.

• Henrik Kastoft (55) er pæredansk. Uddannet journalist på Jyllands-Posten for 25 år siden. Henrik har bl.a. arbejdet for Dansk Røde Kors, SF på Christiansborg, Vikingeskibsmuseet, FN og den britiske medicinalgigant GSK. De primære opgaver har været PR og kommunikation,
krisehåndtering og rådgivning til chefgangen i spørgsmål, der har haft med presse at gøre. Henrik arbejder primært med at idéudvikle platforme og fortællinger – herunder ikke mindst at skrive tekster til små og mellemstore virksomheder, magasiner m.m.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here