Home Nyheder SORGGRUPPE GODT I GANG – NY GRUPPE PÅ VEJ

SORGGRUPPE GODT I GANG – NY GRUPPE PÅ VEJ

0
SORGGRUPPE GODT I GANG – NY GRUPPE PÅ VEJ
Struer Nyheder Sørgende

Struer Frivilligcenter startede i november 2022 sin første sorggruppe op. Gruppen med 7 deltagere er godt i gang og erfaringerne er så gode, at frivilligcentret nu vil starte gruppe nr. 2 i foråret 23.

Sorg er stadig et tabu. Mange oplever at stå alene med sorgen, den er personlig og opleves individuelt.
Men samtidig hjælper det mange at tale med andre i samme situation. Det er derfor, vi i Struer
Frivilligcenter tilbyder sorggrupper til voksne (18+), som har mistet en nærtstående.
I gruppen møder du andre i sorg. Nogle du kan tale med – og som forstår dig. Ligesindede med andre ord.

Du vil opleve, du ikke er alene og at andre også oplever samme tomhed, afmagt, vrede, andre følelser og svære tanker. I gruppen kan I sammen genfinde håbet, livsglæden og troen på fremtiden på trods. En gruppe er for 6-8 personer og mødes over 10 gange, typisk én gang om ugen. Hver gang med et nyt tema.
Gruppen ledes af 2 frivillige, som har været på kursus og fra deres jobs er vant til at arbejde med mennesker. Derudover har en af vores andre gruppeledere haft individuelle sorgsamtaler.

Så er du eller en du kender i sorg efter at have mistet? samlever, forælder, søskende, et barn eller andre nære? Så er du ikke alene. Ring eller skriv til os for en forudgående samtale. Så giver vi en kop kaffe og fortæller lidt mere om sorggruppen.

Vores sorggrupper er samtidig med i et projekt, hvor vi sammen med Trygfonden, Det Nationale Sorgcenter og andre skal udvikle en ny model for sorggruppeforløb i Danmark.

Vidste du, at der i Struer Kommune også er sorggrupper for børn og unge i Solstrålen på Thyholm og Løven her i Struer? Eller at Voldhøj Kirke også løbende tilbyder sorggrupper for voksne.

Presse/Frivilligcentret

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here