Åbent Hus på fredag. Få et kig på vvs, køl og el i den ny forretning

spot_img

VVS EL KØL Grossist, med adresse på Trudsøevej, åbner på fredag med et åbent hus arrangement, hvor alle er velkomne.

”Vi er en virksomhed, der sælger både til den private gør-det-selv mand og til professionelle, ”siger Ronnie Sørensen, der er den daglige leder af butikken.

VVS EL KØL Grossist sælger alt indenfor VVS, varme, blandingsbatterier, rør og alt dertil hørende, som Ronnie Sørensen udtrykker det. Dertil kommer både mange køle- og elartikler: ”Lige nu har vi ca. 3.500 artikelnumre.”Det store slagnummer er varmepumper.
”Der er ingen tvivl om, at varmepumper er vejen frem,” mener Ronnie Sørensen. ”Vi er godt nok løbet ind i rigtig mange problemer med levering, men det gælder jo efterhånden hele verden.”

Men VVS EL KØL Grossist har enkelte varmepumper, både luft-luft og luft-vand pumper, på lager.

Et lille parti af varmepumper kommer ud på fredag med en god pris, ligesom mange andre artikler, der skal være med til at fejre det åbne hus.

”Jeg kan fortælle, at vi også sælger gas,” fortæller Ronnie Sørensen. ”Og på fredag sælger vi gas til grænsepriser. Så der er en del at spare.”

Åbent hus den femte

”Vi åbner på fredag med et åbent hus, Hvor der rundstykker og kaffe fra klokken 7 og til ca. klokken 10,” siger Ronnie Sørensen. ”Der kommer så en pølsevogn klokken 11. Der vil også være fadøl og sodavand.”

Så der forventes en festlig dag på Trudsøevej 10 på fredag.

”Alle folk fra nær og fjern er inviterede og vi vil i denne uge gøre meget ud af at få fortalt, at vi findes og at vi åbner fredag. Bl.a. kommer der et banner op ud mod Holstebrovej,” fortæller Ronnie Sørensen.

”Men vi har allerede haft en del kunder, der er kommet forbi for at se, hvad vi er for nogle,” siger Ronnie Sørensen med et smil. ”Så så længe vi er i butikken, er der i princippet åbent. Men fra på fredag kommer der faste åbningstider fra 7 til 17.”

Ny i Struer

VVS EL KØL Grossist er en ny virksomhed i Struer. ”Moderfirmaet” er Kliplev VVS og Sydventilation, der holder til i Sønderjylland, to kilometer fra Fleggaard, påpeger forretningens daglige leder med et smil.

”Den ene ejer af firmaet bor i Struer, og jeg bor i Hee, og da vi samtidigt manglede et kontor, så fandt chefen det her.”

Det her er den gamle ”cykelbutik” der har facade ud til Holstebrovej. ”Det er en perfekt beliggenhed. På Holstebrovej kører der ca. 15.000 biler hver dag. Jem og Fix ligger her og snart kommer der dagligvarer ned på hjørnet. Ved siden af os er der en stor ubebygget grund, så for os er det et ideelt område,” udtrykker Ronnie Sørensen om huset, der har gennemgået en forandring, der pynter. Både udvendig og indvendig.

”Og vi er blevet taget godt i mod, så der er ingen tvivl om, at det er det rigtige, vi har gjort.”

Faglighed

”Vi satser på faglighed,” fortæller Ronnie Sørensen. ”Vi er fagudlærte indenfor VVS og installation, og el har vi sådan set også indenfor vores program.”

Der er allerede ansat en ny mand i butikken, Carsten. Han underbygger fagligheden, da han også er udlært VVS’er.

”Det gør, at jeg kan rådgive og vejlede kunderne, når de kommer og spørger,” siger han.

Carsten er den først ansatte, men VVS EL KØL Grossist håber på, snart at kunne ansætte flere.

spot_img
spot_img
spot_img