Home Nyheder Mikkel Pjatrøv Nielsen: Man skal huske at have det sjovt med de ting man laver, også boksningen

Mikkel Pjatrøv Nielsen: Man skal huske at have det sjovt med de ting man laver, også boksningen

0
Mikkel Pjatrøv Nielsen: Man skal huske at have det sjovt med de ting man laver, også boksningen
Photo Credit: KGZ Fougstedt

Det kan godt være, at der står Pjatrøv på hans bokseshorts, men der er ikke noget pjat over hans boksning og hans holdning til karrieren.

Øgenavne i boksning plejer at være drabelige navn, The Beast from the East, Bonecrusher, The Real Deal og The Wiking Warrior, som Mikkel Kessler blev kaldt.
Så hvorfor kalder Mikkel Nielsen sig så Pjatrøv?

“Det er mest for at gøre op med iscenesættelsen af at man skal være den der “tough guy”, én der er drabelig. Hvorfor kan ikke barre være en sød fyr, der bokser og har det sjovt med det?”, siger fynske Mikkel Nielsen, alias Pjatrøv. “Så det er ligeså meget for at tage lidt pis på at det hele skal være sådan lidt opblæst.”

Struer Nyheder Mikkel Pjatrøv Nielsen
Foto: Lasse Quintus

“Det er et tilnavn, der er mere end ti år gammelt og er kommet efter nogle byture med kammeraterne. Så er det bare hængt ved. Og i stedet for så at skulle ud og finde mig et drabeligt navn, så hvorfor gøre det mindre selvhøjtideligt og tage det hele med et smil.”

Man skal huske at have det sjovt med de ting man laver, slår Mikkel Nielsen fast med overbevisning.

Bundseriøst

Men når Mikkel bokser er der ikke noget pjat over det. Han har bokset 6 professionelle kampe og vundet dem alle, heraf 3 på KO.
“Boksningen tager jeg bundseriøst, og jeg bokser, så længe jeg har det sjovt med det,” siger den 29-årige pædagog.
Sin modstander på lørdag, Angel Emilov (9-24, 5 KOs), kender Mikkel ikke meget til.
“Han taber mere end han vinder, men han har kun tabt én gang på KO. Så han er nok én, der kan tage et par på skallen- Men jeg tænker, at han vil pakke sig ind i parader og gå fremad,” siger Mikkel. “Jeg tænker ikke, det bliver en nem kamp. Jeg tror, der skal arbejdes en del, så jeg kan holde ham væk, så jeg ikke selv får for mange skrammer. Det er jo aldrig rart at blive slået,” smiler Pjatrøven.

Struer er efterhånden blevet min hjemmebane

Før sin sidste kamp i Struer i august sidste år, havde Mikkel Nielsen en optræden som gæstebartender på Buddy Holly i Kildegården. Men det var der ikke rigtig plads til i programmet.
“Det var ellers hyleskægt, så det kunne jeg godt finde på at gøre det en anden gang.”

Mikkel glæder sig til at komme til Struer igen:
“Det er jo næsten min hjemmebane, føler jeg faktisk,” siger han. “Jeg synes, det er fedt at komme til Struer. Der er en fed mentalitet i byen. Det er meget jysk, benene nede på jorden, man tager det som det kommer og ja, det skal nok gå det hele.”

Ved det sidste stævne i august boksede Mikkel Nielsen med en skade i højre skulder, så han ikke kunne slå sit højresving. Men denne gang er han skadefri og fit for fight.
“Det glæder jeg mig til at komme og vise, og så bidrage til en fed stemning.”

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here