Håndboldkometen Mathilde Hylleberg: Dina er lavet af noget helt specielt

spot_img
Kvindelandsholdsspilleren Mathilde Hylleberg er fuld af beundring for Dina Thorslund. Håndboldspilleren er ringside på lørdag i Struer Energi Park, når Dina skal forsvare WBO VM-bæltet mod tyske Alesia Graf.
“Jeg har kæmpe respekt for Dina,” siger Mathilde.“Man skal være lavet af noget specielt for at lave, det hun laver, og Dina er virkelig lavet af noget specielt,” siger den 20-årige landsholdsfløj, der fik debut i december ved EM i Frankrig.Matjilde er fra Struer ligesom Dina, og håndboldspilleren følger bokseren tæt.“Jeg så hende bokse sidste gang i Struer, hvor hun blev verdensmester, og det var mega fedt. Det var en stor oplevelse at se hele setuppet til en boksekamp. På mange måder er det svært at relatere til for en håndboldspiller, men i den sidste ende går det ud på at vinde.”
Hun har kun sig selv, når hun står deroppe

“Det er vildt fascinerende at følge Dina. Hun har kun sig selv, når hun står deroppe. Hun har ingen holdkammerater at læne sig op af. Og til dagligt skal hun motivere sig selv til at træne hårdt. Det kræver altså noget helt særligt.”
Struer Nyheder TTH
Kvinderne fra TTH viser knytnæver oven på træningen med Dina
Photo Credit: TTH Holstebro

Mathilde spiller til dagligt for TTH Holstebro og fredag havde holdets træner, Pether Krautmeyer, inviteret Dina til at stå for den fysiske træning for at få nogle andre øjne på den del af træningen.

“Det var sindssygt sjovt og hårdt på en måde, vi ikke er vant til, for der var meget syretræning,” siger Mathilde.

Dina var tilfreds med spillernes indsats under den time lange træningssession.
“Mathilde og resten af pigerne havde en super god tilgang til træningen,” siger hun.

 

Men lørdag er det bokseringen det gælder

På lørdag er det alvor for Dina Thorslund (12-0, 6 KOs), der skal i arbejdstøjet for at forsvare sin WBO-titel mod Alesia Graf (29-7, 13 KOs), men det er velvidende, at selvom jobbet skal klares alene, så er der et helt håndboldhold og en fyldt hal, der bakker op.

Billetter er tilgængelige online via www.ticketmaster.dk eller ved at ringe til 70 15 65 65.

spot_img
spot_img
spot_img