3000 deltagere til Run To The Beat

spot_img

Run To The Beat nærmer sig hastigt 3000 deltagere

”Nordvestjyllands største motionsløb Run To The Beat, der afvikles lørdag d. 2. september kl. 14:00 i Struer, havde en målsætning på 2600 deltagere til dette års Run To The Beat. Denne målsætning blev allerede opnået sidste uge og de 2 ekstra 200 billetter der blev sat til salg er nu også solgt. Vi har nu åbnet op for 200 billetter til Afterparty og her går salget også godt og jeg tror at vi når i nærheden af 3000 deltagere” fortæller en tilfreds Eventchef Kim Høfler.

Løbet trækker mange mennesker udefra

Løbet trækker altid mange løbere fra hele Danmark. De tidligere år har omkring 40% af deltagere kommet længere væk end Struer og oplandskommunerne. Denne tendens ser ud til at gentage sig i år ligesom vi igen i år har deltagelse af familien von Düszeln fra Bremen. Familien har tidligere deltage i Run To The Beat, da hustruen Philine i 2019 var iværksætter på Sound Hub Denmark. Oplevelsen ved at deltage i løbet var så stor at familien igen har taget den lange rejse fra Bremen for at deltage i løbet i Struer.

Sidste løb for eventchefen

Årets Run To the Beat bliver det sidste med Eventchef Kim Høfler i spidsen for løbet, da han sammen med 2 andre chefer er blevet afskediget som led i besparelserne i Struer Kommune. Kim Høfler var manden der i 2015 trak løbet til Struer. Allerede første år vandt Run To The Beat ”Oplevelsesprisen” i Danmark. Løbet har siden 2015 udviklet sig til Nordvestjyllands største løb med masser af deltagende løbere fra hele landet.

spot_img
spot_img
spot_img