Home Nyheder 17 medaljer ved Limfjords Cuppen 2020 til Struer Svømmeklub

17 medaljer ved Limfjords Cuppen 2020 til Struer Svømmeklub

0

Årets Limfjords Cup i Struer Svømmehal havde deltagelse af ca. 330 svømmere fra 17 klubber, og med i alt 2100 starter blev det en super fin atmosfære både lørdag og søndag i svømmehallen i Struer Energi Park. Limfjords Cuppen bød således på mange timers intens svømning med hård konkurrence specielt i de yngste klasser.

Det blev til i alt 17 individuelle medaljer til svømmerne fra Struer Svømmeklub. Mest vindende fra Struer Svømmeklub blev ikke uventet Frederik Bak Mathiasen med 1 guld, 2 sølv og 4 bronze medaljer

Karoline Thagaard Jakobsen(2004) 100 fri

Efter stævnet blev der kåret stævnets bedste i de forskellige grupper. For gruppen født 2006-2007 gik Bedstemands præmien til Frederik Bak Mathiasen med 451 p i 200 fri i tiden 2.17.38

I klubkonkurrencen blev det til en samlet 7. plads til Struer Svømmeklub. Samlet vinder blev i år Aarhus Swim som er et startfællesskab mellem 4 Aarhus klubber.

Næste store opgave er de Danske årgangs Mesterskaber der foregår i den kommende weekend i Gladsaxe, hvor Struer Svømmeklub deltager med Frederik Bak Mathiasen og Søren Winther Hald.