1. maj fejres med morgenkaffe, talere og fællessang

spot_img

Det bliver både festligt og folkeligt, når Socialdemokratiet i Struer inviterer til fejring af 1. maj i Folkets Hus i Struer fra kl. 7-9.

4 talere går på podiet 1. maj, når Socialdemokratiet i Struer Kommune byder velkommen til morgenmøde med kaffe, rundstykker, talere og fællessang i Folkets Hus i Struer.

Lars Møller Pedersen går på podiet som Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Struer Kommune. Han suppleres af forbundsformand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Katrine Evelyn Jensen og af formand for FOA Midt- og Vestjylland, Susanne Andersen. Også socialdemokratiets lokale folketingskandidat Anders Andreasen er med over rækken af talere til 1. maj.

Imellem talerne, kaffen og rundstykkerne skal stemmebåndene og sangstemmerne røres. Traditionen tro synges der fra Arbejdersangbogen – i år akkompagneret på klaver af Sebastian Hahn.

1. maj er noget særligt. Det er her vi fejrer arbejderbevægelsen, vores historie og vores resultater og så vi ikke mindst frem imod de kampe, som står foran os, der skal kæmpes”, fortæller borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Struer Kommune”, Lars Møller Pedersen.

/Pressemeddelelse fra Socialdemokratiet

spot_img
spot_img
spot_img