onsdag, juni 3, 2020
Forside Sport WBO beordrer Dina Thorslund i titelforsvar mod australieren April Adams

WBO beordrer Dina Thorslund i titelforsvar mod australieren April Adams

Dina Thorslund (13-0, 6 KOs) er blevet beordret til at møde den obligatoriske udfordrer April Adams (11-1-1, 4 KOs) i næste forsvar af sin WBO VM-titel.

Den danske superbantamvægtstjerne fra Struer vandt WBO World-titlen foran sine fans i Struer Energi Park den 25. august med en enstemmig pointsejr over Mexicos Jessica Arreguin Munoz. Og gentog succesen som overbevisende pointvinder mod tyske Alesia Graf i samme arena den 19. januar i år.

WBO har nu meddelt, at Thorslund skal forsvare sin titel mod førsteudfordreren April Adams fra Queensland, Australien, i sin næste kamp.
Der er sendt i ‘purse bid’, der er sat til fredag den 22. februar i Kissimmee, Florida. Det betyder, at højestbydende vil vinde retten til at arrangere kampen.

Dina er klar

Dina fortæller, at hun er klar til at forsvare sin WBO Female Super Bantamweight-titel mod Adams, der er tidligere WBO Asia Pacific Champion og australske mester.

“Adams er en rigtig god udfordrer,” siger Dina. “Hun er helt sikkert en hård modstander, som ikke giver op. Jeg vil ikke undervurdere hende, men jeg mener, at jeg er på et andet niveau, og det er det, man kommer til at se, når vi er i ringen.”


Kampen til Danmark?

Promotor Nisse Sauerland fra Team Sauerland er oppe imod Adams’ promotor, Ace Boxing Promotions, i et såkaldt ‘blind bid’ for at vinde rettighederne til at arrangere WBO Female Super Bantamweight Championship-kampen.

“Vi vil gøre alt for at bringe denne kamp til Danmark,” siger Sauerland. “WBO har valgt Adams som førsteudfordrer til Dinas bælte, og det er vigtigt, at vi giver Dina enhver fordel, der er mulig, når hun går ind til denne kamp. Vi vil have en repræsentant i Florida til purse-buddet på fredag.”

Efter purse-buddet, i overensstemmelse med WBO-reglerne, vil vinderparten have maksimalt 90 dage til at arrangere kampen.