Værtshuse er meget mere end øl

Værtshuset Kommandobroen gik igår julemærkemarch for 9. år i streg . De første år gik vi oppe fra Struer firma idræt , det lagde fast den første søndag i december , men da de holdt op med at arrangere julemærkemarch , og vi stadig gerne ville gå for det gode formål , blev vi enige om på værtshuset , at vi da bare lavede vores egen march , og så blev det nu fortæller restauratør Betina Hamborg .

Hermed vil hun også gerne gøre op med fordommen om , at det at gå på værtshus kun handler om øl og cigaretter. Det handler nemlig ligeså meget om det sociale . Om et sammenhold . Og om at sådan en dag som i dag , kan vi alle høj som lav være med til at gøre noget godt for andre . Dagens march resulterede i , at vi fra Kommandobroen kunne sende 3600 kr afsted til julemærkefonden.

Godt vejr, blåt vand og en god vind. Julemærkemarchen gik blandt andet forbi øster strand. Foto: Betina Hamborg.

27 glade “gåere” var der i dag , men endnu flere af vores gæster har puttet en skilling i potten . Jo jeg er meget stolt af “mit folk” , siger Betina Hamborg

Hermed sætter kommandobroen en tyk streg under at man som værtshus sagtens kan være andet end et sted der handler om øl, til at være et samlingssted også.

S