onsdag, juni 3, 2020
Forside Nyheder Trudsøvej kommer den til at hedde

Trudsøvej kommer den til at hedde

Det er ikke hver dag, Struer får en ny dag. Men det skete i dag, hvor borgmesteren klippede den røde snor og åbnede den nye vej, der åbner op fra Drøwten mod Gimsinglundvej.

“Vejen er et godt initiativ, der har været længe undervejs,” sagde borgmester Niels Viggo Lynghøj, og hentydede til at besltningen havde taget flere byrådsperioder at får igennem,da han havde klippet snoren. “Det giver virksomheder, der har været vanskelige at finde en bedre adgangsvej og vil medvirke til at udvikle området.”

Vejen har været længe undervejs. Ønsket blev rejst allerede da Jens Madsen havde JM Møbler på grunden, fortæller Allan Bak, der er indehaver af Sydpark,som møbelhuset hedder nu.

Vejdirektoratet sagde i første omgang nej til vejen, da de mente den lå for tæt på rundkørslen. Men Struer kommune klagede til Trafikstyrelsen, der efter en længere sagsbehandlingstid sagde ja.

Vejen er godt 200 meter lang og hele etableringen med cykelsti og belysning har kostet omkring 2 mill. kr.

“Det har taget lang tid, men nu er den her,” siger Allan Bak. “Den åbner området og vil forhåbentlig give andre lyst til at drive virksomheder, når de kan se økonomi i det.”

Allan Bak ligger også vægt på, at det er lykkedes at få fjernet de skilte, der før stod langs Holstebrovej, når man kørte ind i Struer.