Struer Nyheder Dina Thorslund vs April Adams

Dina er godt i gang med forberedelserne til sit WBO VM-titelforsvar mod australske April Adams den 22. juni i Forum Horsens.

Da Dina sidst forsvarede sin VM-titel i Struer Energi Park mod Alesia Graf i januar, kolliderede kampen med forberedelserne til den afgørende eksamen på fysioterapeutuddannelsen. Begge opgaver blev imidlertid bestået med bravur, så nu er der fuld fokus på at forsvare VM-bæltet.
“Træningen er gået lige som den skulle indtil nu, men nu med mere overskud i hverdagen,” siger Thorslund.
“Jeg træner to gange om dagen, seks gange om ugen. De daglige træninger består af løbetræning kombineret med boksetræning, udholdenhedstræning eller styrketræning. Jeg har mere at give af, og det kan helt klar mærkes på formen.”

“Sparring er klart den form for træning”
I og med at det kan være svært at finde kvindelige sparringspartnere i Danmark, så har Dina Thorslund blandt andre sparret med Horsens-bokseren Michael Nielsen, der også skal i kamp den 22. juni. Og snart støder den London-baserede kvindelige, somaliske landsholdsbokser Ramla Ali til træningslejren.
 
“Sparring er klart den form for træning, som jeg elsker og nyder mest, og det er gået super godt med Michael, da han også er igang med at forberede sig til 22. juni,” forklarer Dina. “Jeg kommer nok i min bedste form til dato, så jeg ser virkelig frem til en fed kamp.”

April Adams
Kampen mod australske April Adams er et såkaldt mandatory forsvar af VM titlen for Dina. Det er WBO, der har valgt Adams som udfordrer.

Adams er 31 år og hendes rekordliste er 13 kampe med 11 sejre, heraf 4 på KO, 1 nederlag og 1 uafgjort.
Det er første gang April Adams skal bokse udenfor Australien. Sidst hun var i ringen var i august sidste år, hvor hun vandt på TKO over en thailænder.

“Det er hendes livs chance, sådan er det med alle, jeg møder. De vil have mit bælte, siger Dina Thorslund.” Det bliver en hård kamp, men jeg kommer virkelig til at sparke røv den her gang. Mere end nogensinde vil jeg godt love. Jeg er klar til at sende Adams ‘Down Under’ med et brag!”

Billetter til ‘Thunder From Down Under’: Dina Thorslund vs April Adams, WBO Female World Super Bantamweight Championship fås online på www.ticketmaster.dk eller ved at ringe til (+45) 70 15 65 65.

Der kommer bustransport fra Struer til Horsens for Dinas trofaste fans.
Herom senere.